Hur man gör Skype Ringsignaler

Hur man gör Skype Ringsignaler


Skype är en Voice over IP (VoIP) program som låter dig ringa och ta emot samtal via din dator. Du kan också ändra din ringsignal att spela någon låt du vill, så länge det är en WAV musikfil. Genom att använda en online Audio Converter, kan du konvertera musikfiler och använd som ringsignal för Skype.

Instruktioner

1. Gå till en online-ljudfil konvertering webbplats som konverterar ljudfiler till WAV-filer. Ljud omvandlare på online-convert.com är ett alternativ.

2 Överför ljudfilen till låten som du vill använda som ringsignal genom att klicka på "Bläddra ..." och välja filen. Du kan använda MP3, WMV, FLV eller WMA-filer att ladda upp. Du kan också använda webbadressen för en musikfil om du inte har filen på din dator.

3 Klicka på "Konvertera fil" för att starta konverteringsprocessen. Ladda ner filen när du tillfrågas.

4 Öppna Skype, klicka på "Verktyg" och välj "Alternativ". Klicka på "Ljud" under fliken "Allmänt". Klicka på "Importera ljud" och välj den fil du just hämtat. Den här filen kommer nu att visas under "Välj vilken ljud att spela."

5 Klicka på "ringsignal" och välj den fil du hämtade använda som ringsignal. Slutligen, klicka på "Spara" för att spara din ringsignal.