Hur man gör en stora stygga vargen mask

Hur man gör en stora stygga vargen mask


Masker används för Halloween när barnen går ut trick eller behandling eller en Halloween-fest. Men masker kan användas som en del av en sketch, en pjäs eller en återberättelse av en berättelse. Även om du kan köpa masker, även en stora stygga vargen mask, en del av det roliga med en mask kan vara i faktiskt skapa masken du eller ditt barn planerar att använda. Samtidigt som en stora stygga vargen mask tar planering, mätning och tid, belönar ansträngning du med din egen unika mask.

Instruktioner

1 Hitta en bild, foto, illustration eller grafiskt av en varg. Om masken är för att användas av ett barn, söka efter en wolf representation som inte är alltför skrämmande för ett barn. Leta efter en full inför grafik eller bild. Om du kan hitta en rad illustrationer från olika vyer, så mycket bättre att hjälpa dig att visualisera slutresultatet.

2 Förstora bilden eller bilden som du valt. Överväga hur stor masken måste vara att täcka ansiktet på den person som använder den stora dåligawolfen mask. Förstoring i enlighet därmed. Gör flera kopior om din första insats inte fungerar riktigt sätt du tänker.

3 Inköp robust kartong som ska användas som bas för den stora dåligawolfen mask. Ett A4-ark passar de flesta ansikten. Du kan antingen använda en svart eller grå kartong eller vitt papper du trycker upp med mörkgrå och svart markörer, kritor eller färg. Du kan också använda papperstallrikar. Använd vad som fungerar bäst för dig.

4 Centrera bilden på tjockt papper eller papperstallrik. Limma bilden eller grafik på kortet lager. Naturligtvis kan du också rita din egen bild på kortet lager eller papperstallrik används för masken. Om du använder kartong, spetsa kanterna för att ge masken en mindre hård utseende. Beroende på bilden eller grafik kan du vill klippa ut mer för att passa konturerna av bilden som valts. Skär en skåra för munnen. Klipp ut ögonen att se ut den stora dåligawolfen mask. Du har nu en stora stygga vargen mask.

5 Lägg fästelement till Big Bad Wolf mask. Längs sidorna av masken där du kommer att placera fästelementen, limma robusta bitar av kartong. Låt torka ordentligt. Klipp eller stansa hål i mitten av masken där du har limmat extra kartong. Detta bör vara på sidorna av masken som kommer att vara närmast dig öron. Om du använder sträng, garn eller skosnöre, se vad du använder är tillräckligt lång för att knyta en rosett på baksidan av huvudet. En fot och en halv lång bit för varje sida kommer att fungera med de flesta barn. Trä sträng eller vad du valt genom hålen och fäst ordentligt med en knut. Om du använder elastisk, mät från ett hål runt huvudet till det andra hålet. Lägg hänsyn till att binda in i hålen och justera den elastiska så det passar utan att dra för mycket. (Det gör inte ont att lägga lim på elastiska se till att den står säkert när du har det fast.)

6 Försök på Big Bad Wolf mask. Kontrollera din mask i spegeln. Lägg till färg eller göra justeringar för att göra din Big Bad Wolf maskera en one-of-a-kind skapande.