Wedding Cupcake Decorating Ideas

Wedding Cupcake Decorating Ideas

Wedding Cupcake Decorating Ideas

Den dekorativa fokus för många bröllop är kakan, oavsett om det är stort eller litet, genomarbetade eller enkel. De minsta kakor är muffins, som kan behålla elegansen i en standard stegvis tårta, eller passar en mer skraj bröllop stil. Cupcakes kan staplas, lager, färgade och personlig på ett sätt som aldrig var verkligen övervägas innan. Dekorera muffins kan också åstadkommas med användning av en mängd olika toppings. Även cupcake innehavare själva kan bli en del av inredningen.

differentierad Cupcakes

De mest populära bröllop cupcake display är nivån. Två eller flera nivåer visas. Vissa är i form av en traditionell bröllopstårta, med tätt placerade nivåer som visar små eller inga delar av visningsfältet. Andra använder en glest nivåer fack, med lager av muffins fylla varje nivå, men med sex eller fler inches mellan varje grupp. Differentierad displayer behöver inte vara rund. Många väljer fyrkantiga står också.

stapling Cupcakes

Stacking muffins i en pyramid sätt skapar en mer traditionellt bröllop utseende. Det understa lagret fylls i och varje skikt som följer innehåller en mindre rad tills du når toppen. Varje muffin kan dekor att simulera ett kontinuerligt mönster och glasyr kan användas för att fylla de gabs för visning. Se www.wilton.com/idea/Single-No-More för ett recept och anvisningar för att skapa en sådan pyramid. Varje tårta är täckt med en godis skal istället för isbildning, som lindrar frågan om muffins klibbar ihop när förvaras svalt.

eleganta pålägg

Den typ av kaksmet som används för dina muffins är upp till dig, eftersom när dekorera det är utsidan som räknas. De mest ser mönster behöver inte vara bold; de har bara att flyta inom temat du väljer. En enkel plan bricka med muffins kan väckas till liv genom att tillsätta en stor blommönster antingen genom att använda förgjorda socker blommor eller genom att skapa fantasifulla blommor från isbildning (se http://cupcakeideasforyou.com/tag/wedding-cupcake-decorating-ideas/ ).

Emballage och pålägg

Precis som godis strössel skapa en stor fest tema tårta för barn, kan med hjälp av färgstarka toppings skapa en färgglad vuxen tema. Överväga att använda frukter såsom körsbär, skivor av persika eller kiwi. Frukt kommer inte bara att skapa färg, men kan också vara uppfriskande för sommarbröllop. En annan dekorativa idé är att färga samordna pappersinsats till glasyren, vilket skapar en mer sömlös flöde på displayen. Överväga toppning lättare glasyrer med kvistar mynta eller ens ätbara blommor.