Hur designa din egen Motocross Dekaler

Hur designa din egen Motocross Dekaler


Motocross dekaler kan vara kostsamt och svårt att hitta. Lyckligtvis kan du designa dina egna motocross dekaler med hjälp av din hemdator och skriva ut dem med hjälp av en print-on-demand företag, såsom Cafepress. Med hjälp av en print-on-demand företag kan spara tid och pengar och gör att du inte bara att använda din design för din egen utrustning, men också att ha möjlighet att sälja dem på nätet för att göra en liten vinst. Här är ett snabbt och enkelt sätt att utforma din egen personliga motocross dekaler.

Instruktioner

1 Ladda ner Adobe Photoshop till din PC dator. Du kan köpa den fullständiga versionen av Photoshop på varje kontor leverans butik eller datorprogram butik. Att köpa den fullständiga versionen kan bli kostsamt, så ladda ner en gratis version kan tillåta dig att använda Photoshop verktyg du behöver för att skapa en stor cross dekal utan tunga prislapp. För att ladda ner en gratis version pf Photoshop, ta en titt på webbsidan för Soft32 (se Resurser nedan) och klicka på den blå länken som heter "Download Photoshop." Nedladdningen börjar direkt, och programmet kommer att vara tillgänglig för användning inom några minuter.

2 Öppna en ny bildfil i Adobe Photoshop genom att klicka på ordet "File" längst upp på skärmen och sedan välja "Ny" från rullgardinsmenyn. Ett fönster öppnas som innehåller dimensioner för den nya bilden. För en oval dekal, typ i 5 inches för bredden och 3 inches för höjden. Skriv in 300 DPI, eller punkter per tum, för resolutionen, klicka sedan på "OK" -knappen. Din nya bilden visas redo för din design.

3 Lägg till text till din design genom att klicka på "Text" verktyg, som ligger inne i verktygslådan. Verktygslådan är en vertikal fönster med många av de redigeringsverktyg, vanligtvis belägen vid den högra sidan av skärmen. "Text" verktyg ser ut som en huvudstad "T." När du har klickat på "Text" verktyg, klicka och dra markeringsramen rutan var som helst på bilden för att markera var din text kommer att bli. Klicka i rutan för att börja skriva. Du kan ändra typsnitt, storlek och färg på texten med hjälp av text-justeringsverktyg längst upp på skärmen.

4 Spara bilden filen på din dator genom att klicka på ordet "File" längst upp på skärmen och sedan välja orden "Spara som" från rullgardinsmenyn. Ett fönster visas där du ombeds att namnge filen. Välj vilket namn du vill spara bildfilen i "JPEG" format, klicka sedan på "OK" -knappen.

5 Ladda upp din cross design på Cafepress print-on-demand webbplats (se Resurser nedan). På huvudsidan av Cafepress hemsida, klicka på länken högst upp på sidan som heter "Börja sälja." Detta tar dig till registreringssidan som gör att du kan skapa en fri Cafepress konto. När du är klar med registreringen, klicka på länken "Mina butiker" vid den vänstra sidan av skärmen. När det sidan laddas, klicka på länken i mitten av sidan kallas "Hantera avsnitten och produkter." Därefter överför Photoshop bildfilen med hjälp av Cafepress Förare. Välj de objekt som du vill placera din design på, såsom en oval dekal klistermärke. Att beställa dekaler, gå till "Mina butiker" och klicka på länken längst ner på sidan som heter "Köp från din butik." Välj dekalen du har skapat, och skriv in det belopp som du vill köpa. Fyll i din leveransadress, leveransmetod och betalningsinformation, klicka på knappen "Skicka". Försändelsen anpassade motocross dekaler kommer att anlända till dig i transporten tid du angav under beställningsprocessen.