Hur man gör en födelsedag Cone Hat

Hur man gör en födelsedag Cone Hat


Gör födelsedagsbarnet känner sig speciell med en dekorerad kon hatt att bära på sin dag. Låt honom att skapa sin hatt med färgglada utsmyckningar som tillkännage han firar passagen av ett år. Överväga ett tema eller favoritkaraktärer såsom trollkarlar, pirater, cowboys eller prinsessor. Några material och förnödenheter som samlats in i ett hantverk låda under året kan ge precis rätt dekorativa objekt för att göra denna minnesvärda födelsedag hatt.

Instruktioner

1 Håll måttbandet runt huvudet på den person som kommer att bära födelsedag kon hatt och ta mätningen. Dessutom använder måttband för att bestämma höjden av konen hatt från panna av samma person. Anteckna mätningarna.

2 Lägg affischen styrelse platt på ett arbetsbord. Gör en form för en kon hatt eller en mall för flera hattar. Formen är ett brett "V" med en rundad topp. Fäst ett snöre önskad längd hos könen hatt --- höjden --- till en penna. Hålla en ände av strängen på ett hörn av affischen kortet. Med den andra handen håller pennan vertikalt och rita en rund linje från ena sidan av kortet till den andra.

3 Använd ett måttband för att markera omkretsen av barnets huvud mätt tidigare plus 2 inches från en punkt på toppen av "V" längs den rundade linje med pennan på ett snöre.

4 Lägg en rak kant från den punkten till den spetsiga änden i botten av "V" och dra en linje. Skär konform med en sax.

5 Dekorera form innan böjning och säkra sidorna i en kon hatt. Använd färgade markörer för att skriva "Happy Birthday", "DET ÄR MIN födelsedag idag" eller "Låt oss festa."

6 Använd teman för att försköna hattar. Till exempel kan en pirat hatt har röda och vita remsor dras och färgas för att se ut som en bandana. Lägg en svart lapp för ögat. En prinsessa tema hatt kan ha kräppapper serpentiner heta limmas på spetsen. Lägg tema bilder skal och piska såsom glitter ballonger, presenter, tårta eller andra former.

7 Gör ett hål med hålslagaren nära botten av konen. Göra ett annat hål på den motsatta sidan. Sätt ena änden av den elastiska genom hålet och knyt en knut. Sätt in den andra änden av den elastiska genom det andra hålet och gör en knut. Justera längden på den elastiska att ha en tät passning av könen hatt på den person som bär den.