Hur du skapar din egen Placecard Innehavare

Hur du skapar din egen Placecard Innehavare


Du kan minska kostnaderna för att planera en stor händelse genom att värna de mindre detaljer själv, såsom att skapa plats korthållare. Placeringskort kan tyckas obetydliga saker men de hjälper gästerna att känna sig speciell eftersom de slå sig ner på den plats som reserverats för dem. Plats korthållare lägga till en dekorativ touch och se till att korten är stabila och synliga. Låt fantasin flöda och skapa en plats korthållare som är vacker och meningsfull för händelsen.

Instruktioner

1 Öppna Microsoft Word. Klicka på "Verktyg" på navigeringsfältet och välj "Kuvert och etiketter." Välj fliken "Etiketter" och klicka på knappen "Alternativ". Klicka på "Ny etikett" i dialogrutan som visas.

2 Mata in "2,5" i "Label Höjd" fältet och "1,75" i "Label bredd" fältet. Skriv "4" i "Antal Across" och "Number Down" fält. Klicka på "OK" i "Ny anpassad Laser" fönstret och i "Label Alternativ" -fönstret. Klicka på "Nytt dokument" i "Kuvert och etiketter" fönstret.

3 Klicka på "Redigera" i navigeringsfältet och välj "Markera allt." Klicka på nedåtpilen bredvid "Utanför gränsen" ikonen i verktygsfältet och välj "alla gränser ikon." Utsidan ikon gränsen är vanligtvis den andra ikonen till vänster om ikonen font color, som är märkt med "A"

4 Välj ett typsnitt från typsnittslista på verktygsfältet och välj en storlek för teckensnittet från font-size fältet. Till exempel kan du välja "Blackadder" på 48 poäng. Du kan också ändra färg på teckensnittet med ikonen font color. Klicka på varje cell på sidan och skriv in namnet på varje gäst.

5 Sätt i ett ark av kartong papper i skrivaren och skriva ut listan. Använda cellinjerna på arket som en guide för att skära ut gästens namn.

6 Ta bort baksidan av en fotoram och infoga ett gästens namn. Sätt tillbaka. Placera varje fotoramen framför sätet reserverade för respektive gäst.

1 Ställ ett vin kork i ena änden. Använda en kniv för att skära en del av kork från en sida, tillräckligt för att göra den sidan platt.

2 Placera kork ner på dess platta sida för att säkerställa att det är platt.

3 Gör en lång slits i kork från en ände till den andra med en tandad kniv. Sätt en plats kort i slitsen.

1 Häll krukväxtjord i potten varje planta och plantera ett frö. Täcka det översta lagret av jord med mossa. Du kan göra potten mer speciell om du planterar frön av blommor som varje gäst är delvis till.

2 Klipp ut olika former från ett ark av kartong papper. Du kan klippa ut stjärnor, hjärtan och blommor. Skriv namnen på dina gäster på dessa former.

3 Doppa en liten mängd lim på baksidan av en plats kort och hålla det till toppen av ett hantverk pinne. Vänta tills limmet torka. Upprepa detta steg för andra placeringskort.

4 Sätt i botten av farkosten stick i krukan. Om du förbereder krukorna flera veckor före händelsen, kommer det att finnas tillräckligt med tid för fröna att gro.