Hur du tar bilder av stjärnorna på en Canon Rebel

Hur du tar bilder av stjärnorna på en Canon Rebel


Det finns inget liknande bild av en stjärnhimmel natthimlen. Glädjande nog tar ett foto som som inte kräver något mer än en lins, kamera och ett stativ. Att ta bilder av natthimlen kräver tålamod och förmågan att stanna uppe hela natten för att få rätt bild. Med en ålder av digital, finns det inte längre rädd för att slösa dyr film på dåligt inrättats skott, vilket innebär att du kan ta så många skott av himlen som ditt hjärta önskar.

Instruktioner

1 Skruva på UV-filter på kamerans lins. Stjärnor avger mycket skadliga UV-strålar, och utökade exponeringar mot kameran kan skada både linsen och slutaren insidan av kamerahuset.

2 Leta reda på en öppen plats långt borta från alla stadens ljus. Alla typer av artificiellt ljus kan förstöra din stjärna foto, exponering du arbetar med kommer att göra små stadens ljus tyckas strålande sol-liknande ljus.

3 Montera kameran på stativ och ändra Rebel inställning till manuell. Detta låter dig bestämma slutartid och bländare på kameran.

4 Ställ in slutartiden på fem sekunder och din öppning på 5,6. Dessa är de grundläggande inställningar för att börja filma med; du kan justera slutartiden för att få mer eller mindre starlight som du väljer, men 5,6 öppningen bör förbli densamma, som något mer eller mindre kommer att göra bilden suddig.

5 Rikta kameran på den allmänna inriktningen av himlen som du vill fotografera och tryck på avtryckaren. Experimentera med olika slutartider för att få en helt ny fotografi av samma stjärna område.

1 Köp en kamera fäste gjord för fotografering. Dessa kan bli ganska kostsamt kvaliteten på berget stiger, men de är gjorda för att hålla, så var inte billigt på kamerafästet.

2 Montera kameran på kameran fästet och placera den på din teleskop.

3 Flytta teleskopet till en öppen plats bort från stadens ljus.

4 Leta upp en del av himlen med den kamera som du vill fotografera. När du hittar det, ställa in kameran på manuell och ställa in slutartiden på fem sekunder och öppningen på 5,6.

5 Tryck på avtryck och experimentera med olika slutartider hela natten.