Idéer för ett mammor klubb

Idéer för ett mammor klubb


Släpp barnen vid skolan och koppla av med en kopp kaffe och en pratstund om de små. Moms klubbar är ett bra sätt för mödrar att möta och tips swap barnomsorg. De är också en möjlighet för mödrar att expandera sina sociala kretsar och låta sitt hår ner för ett par timmar om dagen medan barnen är borta. Aktiviteter kan formas för att passa klubbmedlemmar. Allt från en avslappnad bokklubb möte för att joggar i parken eller modedesign sessioner göra lämpliga Meet-up alternativ.

coffee Morning

En populär moms klubbverksamheten är en vecka kaffe på morgonen, helst under dagen när barnen är i skolan. Detta är en tid för mammor att diskutera deras "mini me" avkomma eller helt enkelt ta ett steg tillbaka från moderliga arbetsuppgifter och få nya vänner. Möt på ett café eller alternativa samvaro på medlemmarnas hus.

Bokklubb

En bok klubb är ett bra sätt för mammor att binda över deras gemensamma litterära intressen. Vad är mer, det är en aktivitet som alla kan delta i. Möten kan hållas en gång i månaden för att ge upptagen moms tillräckligt med tid att få sin läsning gjort, och böcker kan diskuteras på fritiden över en kopp te och kaka.

Picknick i parken

Organisera en vanlig familj dag under sommarmånaderna. Packa några smörgåsar, inrätta en grill och koppla av i solen med andra mammor som barnen njuta av en omgång fotboll. En park ger en säker miljö och är idealisk för stora grupper.

Komma i form

En vecka fitness möta upp är ett bra sätt för nyblivna mödrar att flytta att barnet vikt och inte så nya mammor att arbeta bort de få extra pounds. Sessioner kan alternera mellan körningar i parken till roliga spel av softball eller frisbee. Alternativa sporter kommer att ge klubben en ny atmosfär och se till att alla kan delta med en aktivitet som de själva väljer.

Få Crafty

Moms med en kärlek till konst och hantverk kan träffas för att skapa magi och swap färdigheter. Idéer kan omfatta allt från födelsedagskort, julpynt, babykläder och smycken design. Få de inblandade för en dag av skoj för hela familjen barn.