Hur man tar hand om en utomhus marmorskiva

Hur man tar hand om en utomhus marmorskiva


Erkänd för deras olika färger, stabilitet och exceptionell livslängd, kan marmor bordsskivor lägga elegans och estetik till uteplats områden och trädgårdar. Även marmor bordsskivor är extremt hållbara, kräver de väl hand för att skydda dem från utomhus element. Luftburna smuts och dammpartiklar kan repa marmor ytor, medan syra i fågelspillning kommer tråkig marmor över tiden. Regelbundet rengöring och underhåll marmor bordsskivor bevarar sina naturliga färger och tillåter dem att uthärda många års användning.

Instruktioner

1 Blanda tre droppar neutralt pH rengöringsmedel med 1 liter (1 quart) varmt vatten i en ren behållare.

2 Fyll en annan ren behållare med vanligt varmt vatten.

3 Fukta en mikrofiberduk i lösningen. Torka av fuktad trasa över marmorbordsskivan för att ta bort matrester, organiskt avfall och smuts. Som ni ren, skölj trasan i behållaren med varmt vatten för att undvika ansöka om ett nytt slip skräp till bordsskivan.

4 Skölj bordsskivan med färskt varmt vatten med en ren mikrofiberduk.

5 Torka av bordsskivan med en ren frotté handduk för att avlägsna all fukt från marmor.

6 Applicera ett lager av impregnering sten sealer till ytan vartannat år för att förhindra vattenbaserade och oljebaserade fläckar från att tränga den porösa marmor yta. Följ sealer tillverkarens anvisningar för goda appliceringsteknik.