Hur man säkert Bygg ett garage hylla

Hur man säkert Bygg ett garage hylla


Många hushåll hitta garaget för att vara en perfekt plats för förvaring. Men utan organisation, kan garaget snabbt blivit ett virrvarr av dåligt arragned lådor och högar av tillhörigheter. Garage hyllor kan lindra röran och få ordning på ditt garage. Du kan bygga robusta och säkra hyllor från enkla material och verktyg.

Instruktioner

1 Rensa ett område på golvet mäter 4 fot med 8 fot.

2 Klipp 18 stycken 2-av-4-tums ombord, som mäter 16 inches vardera.

3 Lay tre stycken 4-fot långa, 2-by-4-tums ombord parallellt med varandra, med den breda sidan på golvet. Låg 16-tums skivor på tvären tvärs parallella brädor, som pinnarna på en stege, med de yttre ändarna av 16-tums skivor även med de yttre kanterna av de parallella brädor. Utrymme brädorna vid 24 och 36 inches från en ände av de parallella brädor och spika dem tillsammans med 10d sänke naglar.

4 Upprepa processen i det föregående steget tills du har konstruerat tre av dessa upprättstående stöd.

5 Stå upp stöden så att de är parallella med varandra och placerade 2 fötterna isär. Ta hjälp av några medhjälpare för att hålla dem på plats.

6 Skjut en-av-12-tums skivor över styrelser vertikala stöd som är parallella med golvet. Nail styrelser till stöden, där de korsar med 10d sänke naglar.

7 Skjut de färdiga hyllorna på plats mot väggen i garaget.