Hur Curl Mohawk frisyrer för afroamerikaner

Hur Curl Mohawk frisyrer för afroamerikaner


Mohawks inte vanligtvis associeras med African American frisyrer i tidigare år. Emellertid är det Mohawk blir mer populär för afroamerikaner. Med shower som CW: s "The Game", och aktörer och R & B-artister som Chris Brown gungande denna frisyr, det har gått utanför den stereotypa rocker utseende. Men tar African American hår på en annan struktur med stil och behöver kapas och plockas på ett alternativt sätt att hålla Mohawk formade korrekt.

Instruktioner

1 Raka sidorna av huvudet, men hålla den återstående delen av mitten av håret formas till en rektangel från pannan direkt tillbaka till nacken.

2 Del små bitar av hår till antingen gel håret rakt upp i luften eller fläta små bitar från hårbotten pekar uppåt. Eftersom African American hår är en tjockare konsistens, den riktning som håret flätat i är oftast hur håret kommer att stå. Var försiktig med att använda för mycket hår olja eftersom hår olja kan göra African American hår för tjock för att kamma eller mindre benägna att forma till en uppåtgående riktning. Håret olja är mer allmänt används i hårbotten, men det hjälper att använda hår olja på tips av African American hår för att hålla flätor från rivas upp. Binda varje fläta med ett gummiband också hjälper till att hålla den ursprungliga formen så om håret är sov på, sedan en pick kan användas för att kamma håret uppåt igen.

3 Borsta sidorna av håret jämnt så hårbotten ser slät, eller raka håret bort helt och hållet längs sidorna.

4 Använd icke-härdande hårspray för att hålla flätor på plats. Även hårspray är inte absolut nödvändigt för att uppnå tuppkam för afroamerikaner, inte hårspray bidra till att skärpa flätor och hålla lösa trådar från repar upp sig. Men om håret är för hårt, kommer det att bli svårare att plocka bort håret att hålla tuppkam.

5 Välj den återstående håret för att hålla håret från curling upp på egen hand. African American hår tenderar att bli kinky (eller lockigt) om det inte är kammade regelbundet.