Hur man konstruerar en Fire Wood Chute

Hur man konstruerar en Fire Wood Chute


Traipsing in och ut varje gång att skära ved cam snabbt bli tröttsamt. Det är därför att installera en bra ved ränna är ett sätt att skära ner på krångel. I många fall är ved rännor installeras när hemmet är byggt och rännan tömmer någonstans nära eldstaden. Du kan dock enkelt bygga en add-on ränna till antingen ditt garage eller källare med några leveranser i en minimal tid.

Instruktioner

1 Bestäm var du vill placera rännan. Se till att det inte finns några viktiga ledningar eller rör i väggen där du ska installera ränna.

2 Mät dimensioner den kvadratiska sektionen av din takläggning boot och skriva dessa mätningar ner. Med en linjal och penna, beskriva de dimensioner där du kommer att skära igenom väggen i ditt garage eller källare.

3 Klipp ut torget där rännan kommer att gå, med en såg. Om du måste skära igenom tegel, kan du behöva en speciell murverk såg. Men om du bara skära igenom trä eller ytterväggar, kommer en vanlig såg göra.

4 Montera den fyrkantiga delen av tak boot över hålet. Använd träskruv om du arbetar med trä. Använd murverk naglar om du monterar rännan i tegel.

5 Skjut bit PVC-röret genom den cirkulära hålet i bagageutrymmet, fästa den ordentligt med PVC lim.

6 Ställ in den nedre änden av din PVC-rör över eller i lådan träet kommer att falla i.