Hur man slipa finslipa och polera travertin kakel

Hur man slipa finslipa och polera travertin kakel


Klinkergolv kommer alltid att visa slitage av användning över tiden. Plattor skadas från gångtrafik, husdjur och möbler. Klinkergolv kommer också missfärgas med tiden på grund av exponering för solljus. Skador på många typer av kakel kommer behöva bytas ut enskilda plattor eller hela våningar, men om du använder travertin kakel, kommer du att kunna slipa, slipa och polera dem tillbaka till sitt ursprungliga skick. Travertin kakel är fasta natursten, så att de kan slipas ner så långt som behövs utan att det påverkar estetik plattorna. Slipning och polering travertin kakel är något som kan göras av vem som helst; du behöver inte vara expert kakel murare att genomföra denna uppgift.

Instruktioner

1 Använd en planslip med justerbara hastigheter att slipa ytan av plattorna som måste lackeras. Sand brickor med grovslippapper (under 100 grit) och använder en inställning låg hastighet på planslip.

2 Sand ytan av plattor som du just slipad använda planslip med reglerbar hastighet. Använd en låg hastighet inställningen och medelslippapper (mellan 100 och 200 grit). Sand ytan av kakel med medellång sandpapper tills korn märken kvar av grovslippapper elimineras. Mediet slippapper kommer att lämna korn märken, men de kommer att vara mer ytlig än vänster vid grovslippapper.

3 Sand ytan av plattor som du just slipat, igen med planslip med reglerbar hastighet. Använd en fin slippapper (över 200 grit) och en låg hastighetsinställning på slipmaskinen. Sand ytan av plattorna tills du har eliminerat alla korn märken kvar av medellång sandpapper. Den fina slippapper kan lämna korn märken, men de kommer att vara mycket grunt. Upprepa detta steg med hjälp av sandpapper med finare och finare korn tills det inte finns några grus märken kvar på ytan av plattorna.

4 Använd en trasa eller handduk att applicera ett skikt av sealer på ytan av plattan jämnt. Låt sealer torka. Tillämpa sealer på ytan av plattorna tills du har glans som du vill på ytan av plattorna.