Celebra Idéer för en 1 års jubileum

Celebra Idéer för en 1 års jubileum

Celebra Idéer för en 1 års jubileum

En första årsdagen är en orsak till många gifta par att fira. På deras årsdag, kopplar ihop reflektera över sitt förflutna och ser fram emot framtiden. För att fira sitt första äktenskap, kan par delta i en mängd olika romantiska aktiviteter för att göra deras speciella dag minnesvärd.

Hem-tillagad middag

Snarare än att spendera en massa pengar genom att äta på en dyr restaurang, kan lyckligt gift par piska upp en gourmet-årsjubileum fest hemma i sitt eget hem. I ära, bör paret köpa ingredienser som de inte normalt får, såsom färsk fisk och skaldjur, prime köttbitar, tryffelolja eller exotiska kryddor. För att verkligen göra natten, kommer skenet av stearinljus och vackra dukningar skapa en romantisk atmosfär, perfekt för en första årsjubileum.

Teater

En kväll på teatern ger en underhållande aktivitet för par som vill ha en speciellt sätt att fira sin första bröllopsdag. Par som bor nära en storstad kan göra en mini andra smekmånad genom att tillbringa en natt i staden. En kväll visar följt av en välsmakande middag, drinkar i en bar på taket, och en promenad genom livliga gatorna ger en spännande årsdagen. Även för par som inte kan svänga en resa till livliga gatorna i New York eller någon annan urban lokalen kan njuta av en show på en lokal teater.

Picknick

En picknick är en romantisk utflykt för en ettårig årsjubileum. Par kan välja en plats som har speciell betydelse för dem, såsom en park nära deras hem, en strand de åtnjuter eller ens den plats där en partner föreslagit. För livsmedel, kan paret slänga ihop en spridning av fina ost, bröd och kex, färsk frukt och andra snacks att mumsa på. Alternativt kan sandwich älskare gå till en butik och köpa läckra smörgåsar. Med en filt, en korg med godsaker och en härlig vy, kan en picknick vara en rolig och tillbakalutade sätt att fira ett år av äktenskap.

Båttur

Det är något om en båttur och öppet vatten som tycks göra allt romantiskt. Stadsbor kan fira sina år med en kryssning. Med vinden i håret och enastående utsikt över stadens silhuett, paret är säker på att ha en romantisk eftermiddag eller kväll. De som bor i mer landsbygden kan njuta av lugn och ro i havet eller sjöar med en kryssning, också. För en extra speciell händelse, kan par undersöka solnedgång kryssningar. Från däcket på en båt, kan paret fira ett år av äktenskap titta på solnedgången hand i hand.