Badrum kakel planering tips

Badrum kakel planering tips


Använda bricka för att utforma ett badrum kan ge utrymme en ny känsla. Många typer kan användas och antalet alternativ kan verka överväldigande. Med några tips och idéer, men kan badrum kakel planering vara stressfri och givande.

Kakel

Keramiska plattor är ett populärt val av flera skäl. Dess hållbarhet säkerställer att den inte behöver bytas ut i många år. Det är också motståndskraftig mot fukt. Det är också överkomligt eftersom det kan köpas i praktiska rutor från kakel och byggvaruhus. Det kommer också i en mängd olika färger och vissa kan även göras för att se ut som marmor.

uppvärmda Tiles

Uppvärmda kakel i badrummet ger en lyxig effekt. Uppvärmda plattor är en posh val, särskilt i rum där gästerna kan förväntas vara barfota. Dessa installeras genom att en elektrisk värmesystemet under golvet. Detta är kopplad till en elektrisk utlopp så att den kan kopplas till och från. Även om det här alternativet kostar extra pengar på framsidan, kan det vara kostnadsbesparande i det långa loppet, eftersom enheterna är mer energieffektiva än traditionella uppvärmning.

Glass Tile

Glasplattor kan ge ett badrum en spa-känsla, som de genomskinliga plattor skapar en lugnande atmosfär. Dessa plattor är vanligtvis små, inte större än en tum av en tum. Att välja två till fyra komplementfärger och installera dem i olika mönster skapar en elegant mosaik patternr, lägga till spa-liknande kvalitet. Glasplattor kan beställas från de flesta badrum design företag.