Anvisningar för att göra en Överkast

Anvisningar för att göra en Överkast


Att hitta ett överkast för att matcha inredningen i ditt rum kan vara både tidskrävande och svårt, färger och stil som krävs kan vara svårt att hitta. Att göra en spridning kommer att spara pengar och göra det möjligt för färg samordning. Medan enkel att göra, kan hemlagad överkast ge en blick av sofistikerad elegans. Det finns inget behov av kuddöverdrag när ett överkast eftersom den täcker från golv till kuddar.

Instruktioner

1 Använda ett måttband, mäta över madrass till den andra sidan av sängen för bredden på överkastet. Mät från golvet upp över madrassen till sängens huvudända för längden. Lägg till önskad dropp längd (normalt 45 inches) för att mätning av längden, och två gånger den önskade dropp längd till mätningsbredden.

2 Klipp tyget till bredden på sängen och lägga till en 1-tums sömsmån. skär sedan tyget för önskad längd, även lägga till en 1-tums sömsmån. Beroende på storleken av sängen, kan tre paneler av tyg behövas för att uppnå den önskade bredden.

3 Pin sömsmånen runt hela området av tyg. Om du använder paneler, stift dem höger-sidor inför varandra.

4 Sy panelerna tillsammans och tryck med ett strykjärn.

5 kantar överkast med hjälp av en dubbel-sydd söm. Att göra en dubbel-sydd söm, sy en 5/8 tums standard söm och sedan sy igen, 1/8 tum från sömsmån. Tryck på hela hem när du är klar. Din överkast är nu klar att placeras på sängen.