Hur man kan inreda en anteckning

Hur man kan inreda en anteckning


Du kan dekorera ett papper för att lägga till en personlig touch till en handskriven anteckning. Om tonen är för någon i din familj eller en nära vän, kan kreativiteten på sidan öka mottagarens åtnjutande av meddelandet. Försök att dekorera sidan innan du skriver noteringen. På så sätt kommer du att vara fri att vara konstnärlig utan att behöva oroa skymma manus - men se till att din ifyllda sidan är fortfarande rent nog att förmedla ditt budskap.

Instruktioner

1 Fäst klistermärken till kanterna på sidan. Etiketterna kan vara en förlängning av temat för anteckningen. Till exempel, om anteckningen är för din älskling på Alla hjärtans dag, rött hjärta klistermärken är en lämplig dekoration. Att skriva ett särskilt meddelande till din mamma på mors dag, klistermärken i formerna av blommor eller hennes favoritdjur, såsom en kattunge, är ett lämpligt alternativ.

2 Lim pressas och torkade blommor till sidan. Flera veckor innan du tänker ge bort din anteckning, samla färgglada blommor som är tunn och inte har tunga stammar. Placera blommorna individuellt mellan två kaffefilter och sedan placera dem mellan sidorna i en tung bok som en telefonbok. Låt blommorna i två veckor och sedan ta bort. Placera ett tunt lager lim på papper och sedan placera torkade blommor på lim och låt torka.

3 Skriv inspireras citationstecken vid toppen och botten av sidan. Förutom meddelandet sänt notering kan citat öka bra känsla upplevs av den person som tar emot det. Om ditt meddelande riktar sig till din favorit faster, till exempel, kanske du vill komplettera dina ord med ett talesätt som "bara en moster kan älska dig som en mor och skratta med dig som en syster." Använd ett fint typsnitt eller en specialitet penna, såsom en kalligrafi penna med friflytande bläck, att skriva citattecken.

4 Stämpla kanterna med kreativa stampers. Om du har scrapbooking leveranser, kommer du troligen att ha frimärken för att placera symboler och bilder i scrapbooks. Använd dessa stampers längs kanterna på brevpapper eller ens hela bladet, så länge du kan fortfarande läsligt skriva anteckningen. Använd färgade bläck och välj symboler som har betydelse för din anteckning mottagare. Till exempel, om anteckningen är för en ny school, använd en mössa och klänning stämpel symbol för att dekorera.

5 Färg din anteckning med filtpennor, färgpennor eller kritor. Detta kommer att ge dig friheten att rita arbetade bilder runt kanten av anteckningen papper. Till exempel, om du vill gratulera en skola klasskamrat på hennes framgång i en ridning konkurrens, kanske du vill skissa en scen med en häst rensa en tävling hinder. Du kan också använda penna kritor och tuschpennor för att rita dekorativa mönster på sedeln.