Hur planera en Jack och Jill möhippa

Hur planera en Jack och Jill möhippa


Medan traditionella möhippor är fortfarande vanligt, är Jack och Jill parter snabbt ökar i popularitet. En möhippa för både bruden och brudgummen, kan Jack och Jill parter också fungera som förlovningsfester eller kandidat / möhippor. Eftersom de är nontraditional, kan Jack och Jill parter ta nästan vilken form som helst - bara se till att hålla både bruden och brudgummen i åtanke när man planerar en dusch. Ett par dusch kan vara i stället för eller som tillägg till en traditionell möhippa - kan ingen ha alltför många presenter.

Instruktioner

1 Välj en plats. Det första steget att planera en Jack och Jill part bestämma var det kommer att hållas. Arenan kommer att hjälpa ange tonen för hela dusch. Till exempel, för en mer exklusiva parti, gör brunch reservationer på en trevlig restaurang eller hotell. För något mer lågmälda, reservera en pub eller grill som både män och kvinnor kommer att njuta av. Alternativt, hem fungerar som perfekta platser för Jack och Jill parter, även om detta innebär att du måste göra mer planering för maten.

2 Skapa en gästlista. För Jack och Jill duschar, kommer du helst bjuda bara par. Även om du kan bjuda ensamstående män och kvinnor, de flesta Jack och Jill parter kastas av par firar en ny par. Din gästlistan kan innehålla syskon och andra familjemedlemmar eller nära vänner till brudparet och deras makar.

3 Skicka inbjudningar. Skicka ut inbjudningar minst två veckor i förväg för att få den bästa valdeltagandet. Be varje gäst att OSA så att du kan få en korrekt räkning, speciellt om du håller partiet på en restaurang.

4 Planera maten. Om du kastar Jack och Jill fest på en restaurang, behöver du inte oroa dig mycket om maten; men du bör vidta åtgärder för att betala räkningen. Oavsett om du tilldelar varje par en dollar belopp eller notan själv, se till att alla vet i förväg. Om du planerar festen hemma, tänk på livsmedel som tilltalar både män och kvinnor. Detta kan vara chips, kex och nedgångar, ost, vin eller bakverk. Om ert parti är på kvällen, kan du överväga en hel måltid eller göra uppdrag för ett knytkalas. De flesta traditionella duschar finns också en tårta eller dessert.

5 Plan shower games. Spel är en rolig del av Jack och Jill duschar, men var försiktig när man väljer dem; traditionella möhippa spel kan inte vara lämpligt eller inte inkludera män. Ett roligt spel är att ögonbindel bruden och placera henne framför tre män. Sedan gör hon välja vilken man är sin brudgum genom att känna bröstet. Du kan också ställa relation frågor och har brudparet skriva sina svar ner oberoende av varandra. Det är kul att avslöja sina svar.

6 Ta presenter. Som med en traditionell dusch, presenterar är en rolig del av en Jack och Jill parti. När bjuda in vänner, låt dem veta där paret är registrerad. Även husgeråd kan vara passande för dem båda, kan du uppmuntra gästerna att hämta objekt skräddarsydda mer mot båda könen, som biljetter till en händelse eller ett certifikat för ett par massage.