Ingjutning Baracker & Växthus

Ingjutning Baracker & Växthus


Ingjutning skjul används för trädgårds uppgifter såsom plantering plantor och vässa verktygen. Växthus är utformade för att odla och skydda växter vid kall väderlek. I vissa fall kan de två områdena kombineras eller åtminstone placerade nära varandra.

Placering

Ingjutning skjul och växthus är typiskt placerad nära till trädgården. Fine Home Building rekommenderar att placera dem där de kommer att få maximal exponering för solljus, men tillräckligt långt borta från träd som faller grenar är inte ett bekymmer.

Behov

Planer för designen bör baseras på dina specifika behov. Vatten tillgång är fördelaktigt för både ingjutning skjul och växthus, enligt Fine Home Building. De kan inkludera hyllor, förvaring och arbetsyta.

Konstruktion

Meridith Corporation anger att ingjutning skjul och växthus kan konstrueras av olika material såsom trä, metall, härdat gummi eller vinyl. Golvet kan vara betong eller tegel asfalterad och ett växthus kan ha klarglas eller solpaneler.

Storlek

Storleken av strukturerna kan variera, baserat på den avsedda användningen. En trädgårdsskjul kan vara en liten mager stil som innehåller en enkel arbetsbänk med ett lutande tak. Andra strukturer kan vara mångsidig, såsom ett växthus som har en sittgrupp.

Utseende / inredning

Växthus och ingjutning skjul kan utformas för att passa naturligt in i trädgården eller kan vara en samlingspunkt, enligt Meridith Corporation. En lantlig stil skjul kan vara omgiven av lövverk och blommor eller dekorativa bitar som fågelholkar eller vattenkannor.