Idéer för en fru 40-årsfest

Idéer för en fru 40-årsfest


När din fru fyller 40, vill du att planera en särskild part bara för henne. 40 års ålder är en milstolpe tillfälle eftersom hon slår ett nytt decennium. När du planerar en fest för din frus 40-årsdag, se till att planera runt hennes intressen och vara noga med att kontrollera kalendern för att se till att du väljer ett datum som är öppen på hennes fullspäckade schema om du vill överraska henne.

Tema

Välj ett tema som du vet att din fru kommer att njuta av. Om hon tycker om stranden, sedan kasta henne en 40 strandparty. Alternativt kan du centrera temat för partiet på sin favoritfilm. Bjuda in gäster att klä upp om det är möjligt; till exempel, om hennes favoritfilm är "Borta med vinden", be gästerna att klä sig i inbördeskrig-eran-stil kläder. Se till att din fru får klä upp som sin favorit karaktär från filmen. Har mat som passar in i temat. För strandparty, planerar att laga mat ute på grillen. Till exempel tjänar räkor marinerade i Västindien Jerk krydda på spett. För en "Borta med vinden" parti, tjäna en ganska påkostad middag av rostbiff eller skinka med alla beslag.

Överraskning

Raska din fru för hennes 40-årsdag. Ställa ett par din frus närmaste vänner att hjälpa till med planeringen. Plan för att tjäna sina favoriträtter. Hitta en del av din frus gamla bilder, ge dem till en vän för att förstora och montera dem som part dekorationer. Har vänner som görs från varje decennium av sitt liv skriva ut en liten sak de kan läsa din fru på festen. Se till att du skriver ut något, alltför. Skicka ut inbjudningar för överraskningsfest åtminstone tre veckor i förväg. Tillhandahålla ett alternativt telefonnummer för RSVPs. Inkludera all nödvändig information om tid, datum och plats för partiet. Nämn flera gånger i inbjudan att partiet är en överraskning. Använd fetstil och versaler om det behövs. Planera festen på en plats vid sidan av ditt hem så allt du behöver oroa dig för är att få henne där i tid.

liten fest

Planera en liten fest för din frus 40-årsfest om din fru inte gillar en hel del uppmärksamhet eller är inte så glada över att vrida 40. Få tillsammans med några av dina närmaste vänner och kanske planera en speciell utflykt. Du kan planera en vandring eller camping resa, eller en mini-semester till stranden eller till bergen. Detta kan vara något du vill planera tillsammans. Välj en destination du vill gå till med vänner, om det är något din fru skulle njuta. Om du gör reservationer för boende på stranden eller i bergen, se till att du gör detta i god tid. Bestäm om du behöver packa mat eller om du planerar att gå ut för att äta. Om du väljer att laga mat, planera lätt förbereda livsmedel så att ingen tillbringar mycket tid i köket, speciellt din fru. Ordna alla utomhusaktiviteter i förväg för att se till att alla har råd med underhållning. Planera för dåligt väder genom att styrelse och kortspel samt filmer.