Familj fotografier Idéer för tonåringar

Familj fotografier Idéer för tonåringar


Fotografering ger oss minnen av speciella ögonblick i tid. Ofta är fotografier tagna för rituella ögonblick, födelsedagar, gradering, bröllop och släktträffar. Tonåringar ofta misslyckas med att inse betydelsen av dessa stunder tills de är mycket äldre. Hitta familje fotografiska projekt som involverar dem ger föräldrar ett register över sina barns utvecklings år.

rörliga bilder

Utnyttja en orörlig bakgrund för att skapa en serie bilder där bara de människor förändras. Detta kommer att vara kul att titta på som en form av animation. Välj en lugn plats med stora föremål såsom träd, fontäner eller skulpturer och ställa in kameran i ett fast läge. Familjen ska röra sig för varje enskild bild. Prova att gå över skottet alternerande tomma landskap för en intressant bildspel.

Närbilder

Familj fotografier Idéer för tonåringar


Uppmuntra tonåringar att titta närmare på ämnet. Fokus på en bebis tår eller liten hand. Närbilder av ansikten är mer tilltalande att distansskott. Ta en serie med olika hår eller make-up stilar. Sitta tillsammans för att diskutera resultaten och vad som ser bäst.

Tidsfördröjning

Använd tidsfördröjningen för att inkludera alla i bilden. Ställ upp skottet noggrant och sedan tävla att positionera dig i skottet. Vara äventyrlig och inte bara luta sig in från kanten. Ta en serie där ett objekt skickas runt eller där alla swappar plats innan kameran klickar att göra en serie informella skott.

Favoritställen

Föreslå en rad livshistorier där tonåringen tomter viktiga ögonblick eller platser i familjens historia. Farföräldrar kommer att älska att engagera sig i nostalgi resor. Tonåringar kan lära familjevärderingar och berättelser som de fotograferar scener som kommer att vara nya för dem.