Hur man justerar en Andis Styliner 2

Hur man justerar en Andis Styliner 2


Den Andis Styliner 2 (SL II) är en professionell elektrisk hår och skägg trimmer för män. Den är tillgänglig från professionella skönhets- och barber leverans hus, och det används av frisörer och stylister att forma håret på baksidan av halsen för en professionell finish. Den kan också användas för torr rakning och för trimning skägg och mustascher. Denna trimmer kräver oftast inget underhåll eller annan justering än vanlig oljning av bladen. Det har en enkel effektregulator för att justera motorn för att kompensera för variationer i den lokala elektriska strömmen.

Instruktioner

1 Placera trimmern så att den vilar på kanten efter sina blad medan du håller den med en hand. Olja knivbladen genom att sätta några droppar Andis trimmer olja på framsidan och sidorna av knivbladen och sedan torka överflödig olja med en mjuk trasa.

2 Slå på trimmern på.

3 Sätt in skruvmejseln i spåret på skruvdrag längst ner i huset på den motsatta sidan av huvudströmbrytaren (det är på höger sida om du har det positionerat som är nödvändiga för inoljning.)

4 Stäng av strömmen skruven moturs med skruvmejseln tills trimmern gör en kontinuerlig smattrande ljud.

5 Vrid skruven medurs gradvis och försiktigt tills rassel stopp och bladen fungera smidigt.

6 Stäng av trimmern eller börja använda det som du vill; det är nu inställd på optimal effektnivån för just din eluttag och ström.