Hur man gör ett armband corsage

Hur man gör ett armband corsage


Lära sig att göra ett armband corsage att spara på bekostnad av att köpa från florist och att anpassa de färger som matchar din mode eller tillfälle. Handleds corsage håller stift av känsliga klänning tyg och lätt bort när tillfället kräver fria händer. Använd blommor som är i säsong eller färska från trädgården för att skapa en underbar bukett för din speciella händelse. Armbandet corsage är en attraktiv garderob tillbehör till mer än bara balen.

Instruktioner

1 Skär tre blomma blommar så det finns minst 6 inches av stamceller kvar. Skär tre bitar av blommor tråd ca 8 inches lång. Böja tråden till en "U" -form.

2 Sätt den böjda tråden på insidan mitten av blomman så att de två stiften går igenom blomman och ned längs varje sida av stjälkarna. Att hålla kabeln så nära stammen som möjligt. Gör detta för var och en av blommorna. Den tunna tråd stabiliserar blomman och stammen för handleden corsage.

3 Linda blommig tejp runt tråden och stammen av varje blomma. Starta vid basen av blomman och linda i en diagonal riktning hela vägen ner. Lappar blommor band som du linda så bandet pinnar till sig och håller fast. Wrap varje blomma separat.

4 Skär tre bitar av grönska med stjälkar samma längd som blommorna. Håll grönska bakom en av blomman blommar och tillåta en liten del för att hålla över blomman. Linda stammen av grönska tillsammans med blomstjälk med hjälp av blommor band. Gör detta med varje blomma.

5 Ordna blommor i en tilltalande sätt. Generellt placerar en blomma ovanpå varandra, med den tredje, eller botten blomma, något förskjuten från de andra två. Vrid stjälkarna tillsammans för att hålla blommorna på plats. Svepa hela gruppen av stammar tillsammans med blommiga tejp.

6 Fäst blommor till armbandet på det sätt som behövs för bandet. Vissa band använder band, medan andra ger en metallklämma. Om armband har ingen fästanordning, använda en liten bit av tråd att hålla blommorna på plats.

7 Fäst filler blommor till armbandet corsage med blom lim. De tre viktigaste sommaren är i fokus, så håll fyll enkelt. Lägg ett band båge, om du vill, genom att binda bågen till armbandet.