Hur man kan inreda med kasta filtar

Hur man kan inreda med kasta filtar


Kasta filtar fungerar dubbel plikt som heminredning och objekt att krypa upp i medan du läser eller tittar på TV. De praktiska filtar finns i en rad olika material, såsom chenille, vävd ekologisk bomull, kashmir, fuskpäls, fleece, silke och ull. Välj ett tyg, mönster och färg, såsom blå eller brun, att samordna med det övergripande utseendet på rummet. Ett kast filt lägger omedelbar färg till en tråkig, neutral-färgade soffa.

Instruktioner

1 Välj ett kast filt i en färg, mönster och material för att passa ett rum inredning. Välj en mönstrad eller färgglad filt för att förbättra en vanlig soffa eller säng täcker. Drapera en svartvit zebra tryck filt på en helt vit eller svart soffa att lägga till en exotisk touch. Ordna en turkos eller solig gul filt på en vit eller brun Aren i ett sovrum för att lägga vitalitet till utrymmet.

2 Placera en dekorativ kasta filt över toppen av en soffa eller soffa och låt den hänga över framsidan och baksidan. Vik en stor filt breddled innan drapering den över möbler för att skapa en strömlinjeformat utseende.

3 Ställ ett kast filt vid foten av en säng att lägga visuellt intresse och att ha till hands under kyliga nätter. Vik en stor filt på bredden innan den placeras i slutet av sängen.

4 Dekorera med en festlig, säsongs kasta filt för att fira en särskild semester eller tid på året. Förbättra en soffa med en nyckfull snögubbe mönstrad filt under vintern eller en spöklik häxa och spöke tryckt filt för Halloween. Rotera dekorativa filtar under hela året.