Återställa pedalen på en Singer symaskin

Återställa pedalen på en Singer symaskin


Återställa pedalen av en Singer pedal symaskin kan tillåta dig att återigen använda det gamla symaskin som dina föräldrar eller morföräldrar som används. Med armbåge fett och stålull kan du ta bort rost och återställa det antika till nästan nyskick. Då kommer du att kunna återigen trampan bort på den underbara antika maskin.

Instruktioner

Ett fullständigt belägga pedal delar av Singer sömnad trampan maskin med WD-40. Detta kommer att lossa och ta bort rost och smuts som kan finnas på pedalstället.

2 Använd skiftnyckel för att ta isär pedalstället i Singer sy trampmaskin. Gör detta genom att först använda den skiftnyckel för att ta bort mutter och bult, där vevstaken stången ansluter till pedalen vid botten av pedalaggregatet. Använd sedan skiftnyckel för att ta bort muttern och bulten på toppen där pitman stången, eller kraftfältet, ansluter till svänghjulet. Detta bör vara helt fri vevstaken stången. Var noga med att helt ta bort vevstaken Taget som förbinder pedalen till svänghjulet så att du inte orsakar att maskinen ska fungera när du återställer den.

3 Scrub de demonterade bitar med hjälp av stålull. Detta kommer att ta bort rost och smuts byggs upp som kan finnas på pedal delar av maskinen.

4 Applicera metall polish till duken trasa. Sedan gnugga ner metalldetaljer med metallpolish. Detta kommer att återställa och bevara bitar.

5 Använd skiftnyckel för att sätta ihop pedalstället. Gör detta genom att först sätta tillbaka muttern och bulten i toppen av vevstaken stången och sedan dra upp det med en skiftnyckel. Sätt sedan tillbaka muttern och bulten i botten av vevstaken stången där den möter pedalen och sedan dra upp det med en skiftnyckel. Var noga med att helt passa kraftmätaren tillbaka till svänghjulet och pedal eller maskinen inte fungerar som den ska. Applicera fettet lätt maskin genom att spruta några av det i huvudaxel hos svänghjulet och in i de punkter där pitman stången möter pedalen och svänghjulet. När detta är gjort pedalaggregatet av maskinen är helt återställd.