Carpenter Cake Idéer

Carpenter Cake Idéer


När du förbereder en tårta eller en kaka för ett annat tillfälle för någon som arbetar som professionell snickare, eller som helt enkelt gillar snickeri som en hobby, överväga att baka en kaka som återspeglar den passion. Du har många alternativ för att skapa ett snickeri-tema kaka.

Cirkelsåg Cake

Göra en tårta dekorerad med en cirkelsåg detalj. Baka två runda kakor och stapla dem med ett lager av glasyr mellan dem. Frost kakor med glasyr i valfri färg eller en färg som koordinerar med resten av partiet. Fyll en bakelse väska med silver eller grå glasyr och rör en cirkelsåg form på toppen av kakan. Cirkelsågar är runda sågar med ojämna kanter. När du har formen leds på kakan, fylla i kakan med silver eller grå glasyr. Strö silver socker på cirkelsåg form så att det ser ut som glänsande metall.

Verktyget Figurine Cake

Använd verktygs figurer att dekorera ett ark kaka. Baka en kaka i form och storlek som är passande för händelsen. Frost kakan i valfri färg. Hitta små plastverktyg figurer i en leksaksaffär eller online. Tvätta dem noggrant och låt dem torka helt. Sedan placera verktygen hela kakan. Använd olika typer av verktyg, såsom hammare, skruvmejslar, sågar och borrar.

verktygslåda Cake

Topp en kaka med en ätbar verktygslåda när du baka en kaka för en snickare. Baka en stor kvadratisk eller rektangulär kaka och frost det med vit glasyr. Fyll en bakelse väska med brun glasyr och montera den med en rörledning spets som är bred och platt. Röret 2 tum långa remsor av brun frosting längs kanterna av kakan som en gräns. Fyll en bakelse väska med svart glasyr och montera en liten, rund spets i det. Placera två svarta prickar på vardera änden av varje brun glasyr remsa så att de ser ut plankor av trä. Frost en miniatyr loaf tårta med röd glasyr och rör "Jack Verktyg" på framsidan av verktygslådan - ersätta namnet på födelsedagen celebrant, naturligtvis. Placera små plastverktyg ovanpå det och sedan placera verktygslåda ovanpå arket kakan.

Cupcakes

Cupcakes kan du göra en mängd individuella skapelser. Baka dina favorit muffins och frost dem i en färg som koordinerar med resten av partiet tema. Placera glasyr och en tunn rörledning spets i en bakelse väska. Rör verktyg former på toppen av varje cupcake. Till exempel rör en handhållen såg på en, en hammare på en annan och en skruv på en annan. Välj grundformer som är lätta att röret.