Day of the Dead ansiktsmålning handledning

Day of the Dead ansiktsmålning handledning


Dagen av de döda, eller El Dia de los Muertos, när folk fira liv sina döda anhöriga, faller på 2 november varje år. De gör det offentligt och privat med fester, parader och festivaler. Som en del av traditionen av den ursprungliga mexikanska semester, människor ibland byta socker skallar, som är miniatyr vitt socker skulpturer festligt dekorerade med glasyr och glitter. För parader och fester, människor ofta måla sina ansikten för att likna vanliga eller genomarbetade skallar.

grundläggande skalle

Börja med att täcka ansiktet med vit kostym make-up. Använd en svamp för jämn täckning. För att göra ögon ser ut tomma ögonhålor, använda svart ansikte färg för att rita och färg rundade rektanglar runt ögonen. Att omvandla en näsa i den ihåliga nasal öppnandet av en skalle, rita en rundad triangel över munstycket och fyll i med svart. För munnen, använda svart krita make-up för att förlänga munnen linje på båda sidor. Lägg till korta vertikala linjer över topp- och botten läppar för att skapa "tänder". Detta komponerar den grundläggande skallen; lägga fest detaljer blir den grundläggande skallen i en sockerskalle.

Spider Webbing

Ofta socker skalle ansiktsmålning mönster inkluderar ett spindelnät målat på pannan. Med den svarta krita make-up, placera en liten styrande prick strax ovanför mitten av näsryggen. Från denna punkt, rita fyra rader fläktade ut över pannan. Den vänstra linjen bör kurvan kraftigt vänster, längst till höger linje bör kurvan kraftigt höger och de två andra linjer bör vara jämnt fördelade mellan dem. Dessa bildar de uppbärande linjer av banan. Fortfarande använder den svarta krita smink ansluter stödlinjer med ungefär horisontella tandade linjer eller hav våg linjer, som dip och sedan "peak", som de skär stödlinjer. Detta skapar en rundare nätmönster för en triangulär spindelnät.

Kronblad-kantad Eyes

I många socker skalle designer, är de rektangulära ögonhålorna lekfullt förvandlas till blommor kantad med små kronblad. Med den svarta krita make-up, rita konturerna av kronblad rimming ögonhålan. Kronbladen kan vara av samma storlek, eller variera i storlek och form för att producera olika effekter. Vissa kontur hela ögonhålan, medan andra beskriva endast den yttre eller övre halvan. Genom att använda en annan färg make-up --- oftast en ljus nyans, såsom röd, rosa eller gul --- färg i varje kronblad.

alternativa munnar

För en kvinnlig take på skallen mun, lägga till färg. Som med den enkla skallen, förlänga munnen linje på båda sidor med svart krita make-up. Sedan överväga toning läpparna subtilt eller djärvt i rött. De vertikala linjer kan dras över tonade läpparna. Annars, prydligt redogöra läpparna i svart och dra "tänder" över och under själva läpparna.

Blommor och Gems

Målade blommor och självhäftande-stödda pärlor kan accent olika punkter i en sockerskalle ansiktsmålning design. Några falska tatueringar inkluderar små pärlor med vidhäftande baksidor. Make-up butiker erbjuder även pärlor med lim. Överväga att placera ett ljust färgad pärla på en central punkt ovanför näsryggen och låt den målade bandet fan ut från den. Att framhäva pärla, överväga att lägga till en liten pärla på vardera sidan av den centrala pärla eller en rad av små pärlor över varje ögonbryn. Vissa konstruktioner införliva också färgglada blommor målade i ansiktet. Rita och färg en på hakan, måla en i stället för pärla vid näsryggen, eller rita en blomma "fångade" i bandet på pannan. Avsluta med små men smakfullt placerade virvlar runt, teardrops och prickar för att framhäva hela ansiktet.