Merchandise Display app

Merchandise Display app


Att göra det mesta av dina varor skärmar kan lägga till utseendet och atmosfären i din butik, samt leda till merförsäljning. Genom att använda en bit av kreativitet till dina merchandising tekniker, kommer du att göra din butik sticker ut från dina konkurrenter och leda till att kunderna där du vill att de ska gå. Handelsvaror visa idéer kan innehålla objekt som är till salu, liksom vissa som kanske inte är till salu.

Tema

Använda en specifik eller säsongs tema för att binda din butikens varor tillsammans. Till exempel, om du använder en hobbybutik och det är oktober inrätta skärmar av objekt som kan användas för att göra Halloween dekorationer i ett avsnitt och kostymer i en annan. För en avdelning eller rabatt butik under fotbollssäsongen, visar fotboll kläder som team tröjor i kläder för män och sportartiklar avsnitt och tailgating snacks i avsnittet snacks.

foton

Välplacerade, tilltalande bilder kan locka kunder att köpa en produkt som de inte alltid kan se i förväg. Till exempel, om du använder en fisk- och skaldjursrestaurang, foton av de dyrare hummer eller räkor rätter placerade runt matsalen gör provocera en kund att beställa en av dessa i stället för de lägre-end fisk erbjudanden.

Markera impuls objekt

Markera impuls objekt eller försäljning varor genom att visa dem i en glasmonter. Förstärka effekten genom att lägga till intern belysning. Om du driver en butik där det kan ta lite tid för människor att få igenom kassan linje såsom en livsmedelsbutik, visar impuls objekt i närheten av kassan området för att uppmuntra ytterligare inköp.

Display Inte för försäljning Merchandise

Skapa en aura i din butik genom att visa relaterade produkter som inte är till salu. Till exempel om ett visst märke av varor som du säljer har en lång och anrik historia, placera vintage intill de nuvarande produkterna. Denna teknik förbättrar ett varumärke image och associerar din butik med en lång tradition av kompetens.

populära artiklar

Visa populära produkter i baksidan av butiken för att dra kunder genom butiken. Folk kommer att ta tid att leta efter de mer populära objekt eller kommer att fråga var de befinner sig. Medan de går till baksidan av butiken, kan de frestas att bläddra på vägen. Ställ upp skärmar av impuls objekt längs deras väg för att fånga merförsäljning.