Idéer för Quinceanera Table Centers & Favors

Idéer för Quinceanera Table Centers & Favors


Omkring 500 f.Kr., började aztekerna en fest för att hedra en ung kvinna som hon mognat från girlhood till kvinnlighet. Idag är det fest kallas Quinceanera och förekommer på en flicka 15-årsdag. En quinceanera är inte olikt ett bröllop i att det finns center på varje tabell. Gästerna ges också gynnar för att fira händelsen.

Praktisk

Idéer för Quinceanera Table Centers & Favors


Överväga att lägga fram gäster med votivljus i glashållare som antingen frostad eller inskrivet med namnet på flickan eller datum för händelsen. Det är också användbara föremål såsom suvenir lådor och fina pennor som även kan monogrammed och användas vid ett senare tillfälle. Eftersom temat för dagen handlar om en flicka blir en kvinna, andra praktiska saker som passar ihop motivet är kompakta speglar, små handhållna speglar och små flaskor parfym.

Symbolism

Idéer för Quinceanera Table Centers & Favors


Det finns många symboliska ritualer på en flicka Quinceanera. En kvitten flicka ibland presenteras med diamantörhängen att symbolisera henne att bli en kvinna, liksom ett armband för att påminna henne om Guds eviga kärlek. I stället för diamant dubbar, ta en organza påse och sätta Strass örhängen inuti, samt ett armband med en kors hängande. En annan tradition under mottagningen är när en far ersätter sin dotter platta skor med höga klackar. Använd ett glas, högklackade tofflor som en mittpunkten, och fylla den med kronblad eller konfetti formade i nummer 15. En kvitten flicka bär ofta en tiara, så ge kvinnliga gäster miniatyr tiaror.

Ålder

Idéer för Quinceanera Table Centers & Favors


En flicka Quinceanera händer när hon fyller 15. Enligt webbplatsen, språk av blommor, vita rosenknoppar symboliserar barndom medan vita nejlikor representerar kärlek. Antingen kluster 15 vita rosenknoppar eller nejlikor i en bukett för bordets centrum, eller sätta dem i enskilda, smala vaser som gästerna kan sedan ta hem. Eftersom alla är att erkänna det faktum att en flicka blir en vuxen, placera 15 champagneglas eller räfflor i mitten av bordet, graverad med antingen flicknamn eller ord fröken Quince. Dessa kan också vara gåvor.

Kulturell

Idéer för Quinceanera Table Centers & Favors


Gåvor kan också kulturellt tema. Presentera flickor med spanska spets handen fläktar och spetsar mantiljer och peinetas (hår kammar) för deras hår. Eftersom religion är en viktig del av en Quinceanera, överväga att ge biblar på spanska tillsammans med en liten spira, en religiös personal. Föräldrar ger det ofta dottern att påminna henne om de vuxna ansvar hon accepterar. Musik är alltid en stor del av Quinceanera firandet, så bränna CD-skivor med spansk musik, inklusive låtar som används under mottagningen.