Pizza restauranger öppna 24 timmar

Pizza restauranger öppna 24 timmar


Fler och fler pizzarestauranger öppnar 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan, vilket är goda nyheter om du har en craving för tilltugg sent på kvällen. Efter den ekonomiska nedgången under 2008, slutade kunder äta på restauranger och flera pizza kedjor som Round Table Pizza, Sbarro talet och Giordanos ansökt om konkurs. Som ett resultat av många restauranger ändrat sin strategi för att tilltala fler kunder, som ingår vistas öppna senare och använder Internet för marknadsföring.

24 timmars Pizza

Papa Johns öppnade sin första 24-timmars leverans under 2006. Under 2010 Dominos Pizza öppnade sin första 24-timmars pizzeria i södra Ohio. De följdes av andra kedjan restauranger som Pizza Hut och Little Caesars. Förutom matlagning upp pizza pajer 24 timmar om dygnet, dessa restauranger börjat sälja kuponger till den demografiska de hade inriktning samt marknadsföring på nätet till en yngre publik för att öka försäljningen.

Online Marketing

För att nå en demografisk som ville beställa pizza natten, pizza restauranger hade att sälja till Generation X och Y, som använder teknik för de flesta kommunikation. Så Papa Johns och Dominos började erbjuda online-beställning till konsumenter som föredrar att använda webben i stället för telefonen. Online alternativ drivit försäljningen för båda franchising. Domino såg över 20-procentig ökning av vinsten från online alternativ i 2010, enligt The Columbus Dispatch. Kedjesågen en 60 procent ökning av onlineförsäljning i mars 2011, enligt Internet Retailing. Dominos kan också kunder spåra sina order, med hjälp av en Pizza Tracking System, enligt sin webbplats. Allt du behöver ge är ditt telefonnummer och det låter dig veta hur många minuter din pizza kommer att anlända.

Smart Phone Försäljning och sociala nätverk

Pizza inte bara blev 24/7, det blev social med amerikaner använder smartphones oftare än datorer eller mobiltelefoner. Pizza Hut erbjuder också smartphone-användare en möjlighet att beställa pizza på sin mobila enhet och genom sina Facebook-sidor. Restaurangen gjorde £ 0.800.000 i försäljningen genom sin iPhone app ensam. Papa Johns och flera andra restaurangkedjor har följt efter. Dominos och Papa Johns också erbjuda speciella rabatter koder och kuponger för användare av deras Facebook-sida eller iPhone app.

Pizza restauranger

Många mindre lokala pizzerior i städer är också öppen 24 timmar om dagen för att tjäna sena massorna. I New York finns det över 100, enligt Eat24hours.com. De flesta av dessa restauranger erbjuder även leverans. Eftersom de flesta av dem är lokala företag du måste ringa i stället för beställa online. Flera av dessa mindre restauranger samt de som anges ovan är noterade på och erbjuda erbjudanden genom Foursquare, ett socialt nätverk som utvecklats för smartphones.