Hur Jämför Slow Spisar

Hur Jämför Slow Spisar


Slow spisar ger lämpligen en hemlagad mat med minimal förberedelse och uppmärksamhet. Alla modeller laga mat obevakad under en längre tid, men det finns andra funktioner för att överväga och jämföra.

Kapacitet

Slow spisar varierar i storlek från 2 qts. 7 eller 8 qts. Den största storleken är praktiskt för att förbereda måltider för stora familjer eller sociala funktioner. En 5-eller 6-qt. modellen uppfyller de flesta familj matlagning behov.

kontroller

Modeller med elektroniskt styrda erbjuda mer koktid alternativ och mest automatiskt växla till en varm miljö vid slutet av tidsinställd matlagning. Slow spisar med mekaniska brytare erbjuder ofta bara höga, låga och manuellt valda varma miljöer och begränsade alternativ timing.

lock

Slow spisar används för att transportera mat genom bilförmån låser lock för att förhindra spill. Eftersom locken är gjord av glas, ger låsningsfunktionen också säkerhet. Ledade lock ger bekvämligheten med att hålla locket på enheten samtidigt som tjänstgör och är löstagbar för hand eller diskmaskin rengöring.