Hur att rekonditionera FEMA resa släpvagnar

Hur att rekonditionera FEMA resa släpvagnar


FEMA, Federal Emergency Management Agency, ansvarar för att svara och samordna offentliga tjänster under tider av naturkatastrofer. I vissa fall kommer FEMA ordna tillfälligt skydd med hjälp av trailers för att hysa fördrivna invånare. När ingen längre används, kan dessa trailers köpas av privatpersoner. Rekonditionering dessa trailers kräver en hel del arbete, men en gång gjort, kommer du att ha trailer som passar din design och utsmyckning stil.

Instruktioner

1 Skala ut de gamla material och inredning från FEMA trailer. Om du är helt renovera trailern, då du vill klä trailern till sina kala väggar.

2 Inspektera ledningar, plumping, gasledningar och isolering. Leta efter tecken på röta, mögel på väggarna och isolering. Inspektera ledningarna och gasledningar för några tecken på skador, vilket kan resultera i att kräva att bytas ut. Installera ny isolering eller lägga till isoleringen, som är närvarande i trailern.

3 Installera nya golv i trailern. När du besluta om användningen av din släpvagn, kan du välja mellan att använda en slitstark matta avsedd för släpvagnar eller linoleumgolv som är lätt att tvätta och hålla ren.

4 Sätt tillbaka de befintliga väggpaneler eller installera nya väggpaneler i släpvagnen. Om du använder den befintliga väggpaneler, första färg eller tapet dem för att passa din färgtema för släpvagnen.

5 Installera nya eller renoverade armaturer inne i trailern för att matcha din design plan. Beroende på din budget, kan du installera nya armaturer eller begagnade inventarier. Anslut ljus till befintliga ledningar och installera en spis, kylskåp och tvättrum i trailern.

6 Köp eller göra draperi, säte och sängkläder täcker för släpvagnen. Inspektera skum som används i sängkläder och stolar, ta bort och ersätta om det behövs. Slutföra några slutgiltiga behandlingar för att avsluta din FEMA trailer och det kommer att vara redo att användas.