Hur man målar en lastbil kapell

Hur man målar en lastbil kapell


Lastbil skärmtak, som ibland kallas lastbil caps, är typiskt tillverkade av glasfiber. Väder- och transporterar varor ofta orsakar slitage på lastbils skärmtak. Lastbilar är ofta utsatta för svåra förhållanden som snö, slask, regn och lera. Skyddsåtgärder som krävs till följd. Nya lock och skärmtak lastbils variera i kostnad från £ 325 till £ 975 så måla en gammal kapell fungerar som ett mycket billigare alternativ än att köpa en ny trädkronorna.

Instruktioner

1 Ta bort eventuella rack bifogade filer från trädkronorna och ställ dem åt sidan. Varje rack set har specifika installations- och borttagningsanvisningar så kolla bruksanvisning.

2 Sand lastbilen kapellet med hjälp av 400-grit sandpapper. Kör sandpapper i en cirkulär rörelse över hela trädkronorna.

3 Skölj kapell med varmt tvålvatten och torka med en ren handduk.

4 Spraya en glasfiber primer på tak av din lastbil. Håll primer om 8 inches från trädkronorna och spraya i långa rader. Låt primern torka i tre till fyra timmar.

5 Sand primern med 400-grit sandpapper. Tvätta med varmt tvålvatten och torka med en ren handduk.

6 Applicera glasfiber färg till trädkronorna. Använd samma färg av färg som resten av lastbilen för en strömlinjeformat utseende. Spraya färg över hela trädkronorna och låt färgen torka i flera timmar. Applicera ett andra skikt av färg. Låt detta skikt av färg torka i minst 24 timmar innan man utsätter lastbil till svåra väderförhållanden.