Vilka är de bästa Lätta Bagage Styles?

Vilka är de bästa Lätta Bagage Styles?


Att resa med skrymmande bagage kan minska mängden roliga du har på en resa, men små och lätta påsar är lätta att bära och stuva.

Vilka är de bästa Lätta Bagage Styles?

typer

Den idealiska lätta bagage är mjuka sidor, hopfällbar och gjord av robust material. Lättvikts behöver inte betyda tunn. Väskan kan ha hjul och ett utdragbart handtag, en eller två axelband, ochen bärhandtag. Ryggsäckar, små rullande carry-ons och axelväskor kan alla vara lätt bagage.

ryggsäckar

En ryggsäck med eller utan en inre ram tenderar att vara lättare än en valsningspåse. En god kvalitet ryggsäck kan kosta £ 48 till £ 130, med inre ram förpackningar på den övre delen, men det kommer att pågå en lång tid. Ryggsäckar är perfekt för dem som kommer att vara mycket mobil under sina resor och bära sitt bagage runt. Vissa ryggsäckar har hjul och ett teleskophandtag för att konvertera till en rullande väska. Välj detta alternativ om du är säker på att du kommer att använda den - läggs stor vikt på ditt bagage.

Axelväska

Vilka är de bästa Lätta Bagage Styles?


Messenger väskor och duffel påsar är exempel på axelväskor. De har en axelrem och kan också ha ett handtag för att bära. De finns i olika storlekar och är idealiska för resor i ett par dagar. Eftersom en axelväska inte kan utföras symmetriskt på kroppen, kan det vara svårare att bära än en ryggsäck med samma vikt. Om du vill ha bagage utan hjul, men har en hel del att bära, överväga en ryggsäck.

Rolling Bags

Vilka är de bästa Lätta Bagage Styles?


Rullande påsar är lätta att transportera inomhus och på släta trottoar och trottoarer. Du kanske kunna utföra mer med dig med hjälp av en rullande resväska. När du väljer en rullande väska, leta efter mjuka sidor modeller. Testa teleskophandtaget för att se till att den sträcker sig och dras lätt, och att det är rätt längd för dig när du går. Om du kommer att köpa souvenirer eller plocka upp andra objekt på din resa, överväga att få en expanderbar påse. Många modeller har den här funktionen. Din rullande väska bör väga högst 4,54 pund.

expert InsightLäder är hållbar, men tung. Leta efter robust och lätt Cordura eller ballistisk nylon. Köpa högsta kvalitet du har råd. Plånboken inte kommer att få lätt att betala för ersättare inom en snar framtid. När du kommer att flytta ofta med ditt bagage, se till att du kan lyfta rullväska. Hjul kan bryta och kan vara värdelös på kullersten och lera. Sätt en liten väska eller ryggsäck i andra bagage, för att använda som en dag väska eller objekt som du samlar på din resa. Ett av de enklaste sätten att resa ljus är att packa mindre. Överväga kabinväska storlek och viktgränser om du reser med flyg och inte vill kontrollera påsar. En tom rullväska väger lätt hälften av en typisk 18 till 22lb. viktgräns, och kan vara större än den vanliga gränsen på 9 inches med 14 inches med 22 inches. En intern ram ryggsäck vanligtvis måste kontrolleras. En ryggsäck utan ram, en väska eller en mjuk ensidig resväska utan hjul blir lättare och lämnar mer utrymme för dina saker.