Hur man gör en cirkel Bed Canopy

Hur man gör en cirkel Bed Canopy


Att göra en cirkel säng kapell är ett billigt sätt att försköna en säng design. Detta projekt kan vara perfekt för ett barns rum och gör det möjligt för barnen att pitch in och hjälpa till. Med hjälp av olika tyg färger och texturer kan också sätta stämningen och förbättra designen. Gauzy tyger kan se bäst och är lätta nog att hänga.

Instruktioner

1 Samla vad som kommer att vara de övre ändarna av dina tre tyg sektioner. Hur du ansluter dem är en fråga om personlig preferens, men kom ihåg att dessa kommer att döljas nära taket när hängd. Använda en längd av band eller garn i en komplementerande färg till tyget som är tillräckligt lång för att en slinga och skapa hangaren efter den är knuten runt rosett. Knyt ihop bitarna tätt och säkert. Ordna tyget skjuter ut från det bundna bandet (det bör inte vara mycket överskott, kanske 2 inches till 3 inches) till en rosett genom att dra och sprida isär ovanför bundna bandet.

2 Tie tillsammans ändarna av bandet eller garn för att bilda en slinga. Detta är hangaren.

3 Center ditt rosett i mitten av botten, eller inuti, delen av broderiramen. Denna del av bågen bör vara under tyget. Ordna tyget jämnt över bågen, och jämna den från mitten till kanterna utan att sträcka det.

4 Placera den övre delen av bågen över den nedre delen av bågen. Har spännskruven lös nog att glida över den nedre bågen tätt, men inte så hårt att det hotar att dra tyget från rosett.

5 Dra ner bågen skruven efter att göra vissa tyget anordnade på ett sätt som kommer kaskad jämnt från bågen. Om det inte ser bra ut, kan du alltid ta bort bågen och göra justeringar.

6 Installera en stark krok i taket, centrerat över sängen där kapellet är att hängas. Den typ av krok väljs kommer att bero på takets konstruktion. Det bör dock vara tillräckligt stark för att hålla huven utan att dra ut.

7 Häng huven på kroken av bandet som du bunden vid toppen. Ordna botten av kaskadmaterialet runt sängen för att innesluta den.