Halloween Pail Crafts

Halloween Pail Crafts


Halloween dekorationer och hantverk är en kul säsongens aktivitet för hela familjen. Alternativ går långt utöver bara carving traditionella jack-o-lantern. Svart, orange och vit plast hanteras hinkar finns i flera storlekar och ofta redan har ghost eller pumpa funktioner på dem. Tenn hinkar i storlekar från en tum till en fot hög finns på hantverk och järnaffärer. Vissa hobbyfärg och lite fantasi kan förvandla dessa till stora Halloween projekt.

Plast Pumpa-Shaped Hink

Många barn använder orange eller svart plasthinkar, ofta formad som pumpor, att samla godsaker. Du kan använda dem för hantverks och inredning projekt också. De gör stora behållare för Halloween växter hängde med falska spindlar eller fladdermöss eller dekorerade med Halloween hantverk plockar. Använd dem för att tjäna dekorerade efterrätter som "smutskakor" (pudding med choklad kaka smulor på toppen för att se ut som smuts); lägga till några gummy maskar eller buggar för en obehagligt dessert. Använd mindre för att hålla små ljus, eller dekorera med apelsin och svart band och fyll med godis för enskilda party.

Hantverks tinware Hink

Tenn hinkar i 4-, 6- och 8-tums storlek från den lokala hantverk butik erbjuder många alternativ för Halloween. Måla utsidan av hinkar i traditionella Halloween färger och mönster, klär insidan med plastfolie, och använda dem som behållare för en Halloween-fest mat service. Försiktigt petade hål vid slumpmässiga punkter på de målade hinkar omvandla dem till "glöd inifrån" ljusstakar. Klipp en bit Halloween print tyg för att passa insidan av en större hink, limma tyget i hinken, och fyll med godis för att dela ut till trick-or-treaters.

Stora metallkärl

Måla stora grunda hinkar eller bassänger med orange, svart eller vit färg; lägga till klistermärken, små målade mönster och Halloween band på handtagen. Använd på en fest som en ishink att hålla drycker kylda, eller fyll med vatten och äpplen för barnen att njuta av guppa för äpplen. Använd hinkar av alla storlekar som säsongsplantageägare samt: peta dräneringshål i botten, dekorera med Halloween-tema färg eller markörer och användas för små levande växter inne eller ute.

Pail hantverk för barn

Ge barnen små plast vita skelett-huvud eller orange pumpa hinkar och några vita näsdukar göra till spöken att hänga i träden. Peta hål i botten av flera små tenn hinkar och har barnen dekorera dem med färg eller markörer. Hjälp dem hänga dekorerade hinkar från en tråd hängare med färgglada rep för att göra en Halloween vindspel. Barnen kan måla bokstäver på små tenn hinkar, en bokstav per hink, att stava ut "Happy Halloween" och ordna hinkar på manteln eller bokhyllan. Dekorera en större hink med gasväv eller muslin remsor och googly ögon för att göra en mumie huvud trick-or-treat hink.