Hur man gör fiskfjäll flätor

Hur man gör fiskfjäll flätor


Det finns ingen förneka den inverkan som mode och skönhet har haft på det dagliga livet. De hetaste ser ut är ofta mycket eftertraktade, men sällan lättillgängliga. Fiskfjäll flätor är undantag från denna regel, som vem som helst med två händer är i stånd att skapa denna unika mönster. Dessa flätor, även känd som fisk svans flätor, är ett bekvämt sätt att krydda upp din frisyr. Inga proffs eller fancy utrustning som behövs för att replikera denna distinkta utseende.

Instruktioner

1 Tvätta håret och borsta noggrant före start. Du kan börja din fläta med vått hår eller torrt hår, men torrt hår blir lättare att arbeta med.

2 Bind håret i en hästsvans med en av de hår band. Det är möjligt att börja utan inledande hår slips, på samma sätt som en fransk fläta, men nybörjare bör börja med en hästsvans.

3 Separera hästsvans i två lika stora delar. Håll grupper åtskilda under flätning processen.

4 Dra en tunn massa hår från botten av en sektion. Dra gäng upp och runt den yttre änden av hårslinga, lägga till det motsatta hårslinga.

5 Upprepa ovanstående åtgärder med början från den andra delen av håret. Alternativa avsnitt tills du får slut på håret.

6 Fäst flätan med andra hår slips. Linda hårt för att säkerställa din fiskfjäll fläta varar hela dagen.