Vad är en lantlig stil hus?

Vad är en lantlig stil hus?


Om du är ute efter att ge ditt hem en mysig utseende, kan stugan stil vara rätt väg att gå. Lantlig stil hem följer inga fasta utsmyckning regler; de är alltid välkomna och varm. Stugan stil varierar från små, land bungalows till större, havet hem. Den bästa leta efter ditt hem är det som du gillar mest. Den goda nyheten är att du kan dra idéer från många mönster och skapa din egen stuga stil hem på nolltid.

möbel

Alternativ finns i överflöd när det gäller att förse din stuga. Välj bitar som passar stämningen i varje rum. För en informell look, använd nödställda möbler, som vanligtvis finns billigt pris på varvet försäljning och loppmarknader. Ekmöbler förbättra någon stuga utseende eftersom de smälter väl med både tillbakalutat och formella dekor. Ett annat alternativ är smidesjärn möbler, som går med formella och informella utseende samtidigt som man skapar en intressant atmosfär. Försök att måla möbler för att lägga till fläckar av färg till rummen.

Tillbehör

Tillbehör förbättra rum och ger karaktär. För ett land stuga utseende, använder täcken i sovrum och hänga täcke provtagare i vardagsrummet. Blomsterarrangemang lägga till färg och en touch av naturen till varje rum. Vintage sätta karaktär på moderna stugor samt land stuga hem. Leta efter ljuskronor, inramade speglar, mattor och lampor som förenar de delar av ditt hem inredning. Försök att matcha antika ljusstakar och ramar med en spegel för ett enhetligt utseende.

fönsterbehandlingar

Välj fönster behandlingar som förbättrar stilen på din stuga. Om ditt hem utseende är avslappnad, gå med randigt eller rutigt tyg. En annan casual look är rutigt. Om din stuga är romantisk, hänga mjukare fönster behandlingar, såsom aktre språnget eller spets. Oavsett stil du väljer, omger fönster med tyg.

Exteriör

Lantlig stil hem har en mängd olika exteriörer, från sten till trä sidospår. Vissa stugor har stuckatur exteriörer, medan andra har välvda fönster. Ett annat alternativ är ceder skakar, som är vanliga på stranden stugor. Gå med exteriöra färger såsom snäcka blå, vit, smörig gul eller ljusgrön. Wicker möbler på verandor och fönsterrutor lägga charm till stugorna. Förbättra stugan utseende med en sten eller tegel gångväg.