Hur att härda skrivarpapper

Hur att härda skrivarpapper


För att göra några leksaker slut på papper, såsom papper ninja kasta stjärnor eller fjärilsknivar, behöver du mycket styvt papper så leksakerna håller sin form. Även om du kan använda tjockt papper, är det också möjligt att göra din egen härdat papper från vanligt skrivarpapper. Detta dokument kommer att vara lika hård som kartong och billigare. Efter härdning det kan du klippa papper eller vika det som behövs för projekt.

Instruktioner

1 Vik ett ark tom skrivarpapper i hälften från topp till botten. Skrynkla luckan och vik den.

2 Kläm en liberal mängd vitt lim på ena sidan av pappret. Sprida limmet in i ett jämnt lager på den ena sidan med en svamp borste. Lämnar ungefär en fjärdedel tum runt utsidan av papperet utan lim.

3 Vänd på papperet så att den limmade sidan är närmast dig. Sakta vika papperet längs veck du gjort i steg 1. Tryck på räta börjar vid den vikta kanten och utjämning det utåt för att undvika att få rynkor och luftbubblor mellan sidorna.

4 Upprepa steg 1 till 3 med samma papper. Nu har du en liten rektangel av limmade papper som är en fjärdedel av storleken på hela arket. Placera limmade papper mellan två bitar av köks bakplåtspapper, och placera en tung bok på toppen för 24 timmar tills torr.