Hur man skriver ut Iron-On Letters

Hur man skriver ut Iron-On Letters


Iron-on bokstäver tryckta från din hemdator, har oändliga användningsområden, särskilt om du har elever i skolan. Gör skjortor för pep möten, för konserter, för vänners gåvor eller för klass projekt. Gör bakgrunder för pjäser eller presentationer. Gör ett meddelande eller uttrycka dig med endast en grupp av järn-on bokstäver och en bit tyg.

Instruktioner

1 Mata en bit av transferpapper i skrivaren. Kontrollera skrivarens inställningar och baksidan av överföringspapper för att vara säker på att du kommer att skriva ut på rätt sida av papperet. Ryggen har vanligtvis utskrift på den som talar om dess baksida, och den främre är strukturerad.

2 Design bokstäverna du vill skriva ut i ett bildredigeringsprogrammet. Om du behöver skapa snygga färgstarka typsnitt, design i en färg program som Adobe Photoshop eller Paint.net. När du är klar, vända bokstavsbilder att se ut som en spegelbild av vad du vill att den slutliga uttryck eller ord att se ut. När du överför bilden, kommer det vända tillbaka till sin ursprungliga riktning på tyget.

3 När du har skrivit ut mönster eller bokstäver, håll tryckt ark upp till projektet för att kontrollera att det är rätt storlek, färg, etc. Sedan mata en annan ark överföring papper i skrivaren om bokstäverna ser rätt och är spegelbilder . Skriv ut så många kopior som du behöver för ditt projekt.