Hur man införliva en platt-TV i en öppen spis

Hur man införliva en platt-TV i en öppen spis


Den bästa metoden för att införliva en platt-TV med din eldstad är att montera den på samma sätt som du skulle en målning. Om du ordentligt centrera uppsättningen ovanför manteln, kan det se ut som ett konstverk som estetiskt arbetar med öppen spis och rum - snarare än att bli en skamfläck. Den exakta metoden och steg kan variera och kan kräva professionell hjälp beroende på din vägg typ och hur eldstaden är installerad.

Instruktioner

1 Mät och markera en plats med tejp mellan fyra inches till en fot ovanför spisen mantel, eller högst sex inches ovanför om manteln är mer än fyra fot hög.

2 Klipp ut en rektangel av papper eller kartong som är samma höjd och bredd av platt-set och placera den över manteln. Använd den och bandet att korrekt markera monteringsutrymme så att den är centrerad ovanför spisen.

3 Markera platsen för fästet i mitten av den tidigare markerade utrymme. Knacka på området för att se till att det finns en vägg stud bakom det. Om väggen låter ihåligt, måste du välja en annan plats, möjligen störa estetik eller placering av platt.

4 Borra hål i väggen i fläckar där mount skruvar går. Använd en bit på borr som är några millimeter mindre än de faktiska skruvar.

5 Skruva fast TV-stativ på väggen med hjälp av borr och skruvhålen som en guide. Tänk på att fästet är vanligtvis gjord av två delar: en som fäster på väggen och en annan som ansluts till TV: n.

6 Borra ett större hål på en plats där det inte finns någon väggregel; Detta är för alla kablar och nätkabeln för uppsättningen. Lägg till ett hål nära foten av den öppna spisen för kabelns utgångsport.

7 Kör och mata kablarna genom det översta hålet i botten. Detta kommer att kräva de längsta kablarna möjliga och kan behöva tillägg.

8 Anslut den andra delen av fästet till TV: n med hjälp av monteringshålen på baksidan av apparaten. Du behöver ett fäste som förbinder med lim om apparaten inte har monteringshål.

9 Skjut och anslut de två delarna tillsammans för att montera fästet. Anslut videokablarna och mata in TV: ns nätsladd genom accesshålen. Du kan behöva ansluta den till en förlängningssladd.