Varför min gård Machine Mower inte vänder upp

Varför min gård Machine Mower inte vänder upp


En del av en familj av gräsmatta och trädgård utrustning som erbjuds av tillverkaren MTD, Yard Machines komma som åkgräsklippare, självgående gräsklippare, driva gräsklippare och kantskärare och trimmers. När det är dags att arbeta och Yard Maskinen kommer inte granska dessa tips för att få maskinen eldas upp.

Gnista

Gräsklippare behöver en gnista för att antända bränslet. Kontrollera om gnista genom att hålla kabeln med isolerade tänger ungefär en tum bort från motorn och motorn runt. Ersätt en korroderade, mörk eller trasig spets tändstift med en ny.

Sätta i halsen

Alla gräsklippare är ökända för att inte starta utan rätt choke inställningen. Försök med olika choke inställningar, som arbetar i steg från hela vägen ingrepp med något ingrepp när du använder pull-start.

Bensin

Titta in i bensintanken för att säkerställa att maskinen har bensin. Vissa Yard Machines behöver en viss bensin nivå för att starta. Låg eller obefintlig bränsle gör att Yard Machine inte vända. Rengör smutsiga bränsle- och luftfilter och avlägsna och rena smutsiga bränsletankar.

Andra problem

Kontrollera om en felaktig eller dött batteri. Se till att säkerhetsbrytaren är urkopplad och batteriet är korrekt ansluten. Byt ut trasiga eller säkringar.