Hur man gör saker ur åter träpallar

Hur man gör saker ur åter träpallar


Träpallar finns överallt i den moderna världen. Miljontals pallar används för sjöfarten mest tillverkade objekt. Vissa pallar är gjorda av tropiskt trä, som ofta är i fara. Även lastpallar ofta kastas in i en deponi efter att ha nått sin destination, kan de vara en värdefull resurs för att göra valfritt antal användbara föremål. Återvinning pallar håller dem ur deponin, bevarar naturresurser och sparar återvinnings kostnaden för att köpa något nytt.

Instruktioner

komposten

1 Bygg en kompost av fem återvunna träpallar. Lägg en pall på marken. Detta gör det möjligt för luft att cirkulera under kompost och öka dess sönderfall.

2 Ställ de övriga fyra paletter upp så att de bildar en fyrkant runt paletten du har placerat på marken. Nail två av hörnen tillsammans så att du har tre paletter fästa i en U-form.

3 Bind kanten av den återstående paletten till ena änden av U, med hjälp av starka rep eller tunt rep. Swing denna palett avstängning och säkra den med en annan bit av rep. Du har nu en stor öppen låda av paletter. Kasta i kompost.

4 Knyt upp rep och svinga paletten öppna när du behöver för att förvandla din kompost eller tömma bin. Inte stå i vägen som komposten kan falla ut.

trägolv

1 isär en palett tillverkad av tropiskt trädslag. Gör detta genom att dra naglarna förenade palett stavarna till varandra, eller genom att köra en cirkelsåg längs lamellerna så att du avbröt gavlarna som håller paletten tillsammans. Demontering en palett genom att dra naglarna är desto svårare metod, men det resulterar i längre stycken av användbar trä.

2 Kontrollera alla bitar mycket noga för att vara säker på att de är fria från spikar. Kör bitarna genom en hyvel.

3 Använd återvunna bitar av lövträd som golv. Du kan också använda dem för hushålls gjutning eller trim.

Staket

1 Stå en pall på slutet. Luta annan pall mot det så att de är i rät vinkel och deras kanter möts. Fäst dem vid detta hörn med ett rep i topp och botten.

2 Ställ en pall på slutet mot den bortre änden av den andra pallen så att du har skapat en Z form. Säkra denna andra hörnet med bitar av rep på topp och botten.

3 Upprepa så många gånger som behövs, vilket skapar en sicksack staket pallar över landskapet. Denna form kommer att ge stabilitet till stängslet och eliminera behovet av inlägg eller grävning. Du gjorde måste samla ett stort antal lastpallar, beroende på längden på ditt staket.