Typer av Whistles

July 12 by admin

Typer av Whistles

Typer av Whistles

Det finns många olika typer av visselpipor gjorda för många olika aktiviteter och arbetstillfällen. Visselpipor är inte bara används för att förrätta idrottsspel, men de används också för att ringa slutet av arbetsdagen, och även tillhandahålla en varning för en mötande tåg. Medan visselpipor har fortfarande många användningsområden, har de också blivit collectible objekt för dem som gillar deras unika egenskaper.

polisvisselpipor

Dessa visselpipor, tidigare känd som storstadsvisselpipor, är kända för sin avsmalnande munstycke och gällt ljud. Polisvisselpipor används främst när polisen behöver för att få någons uppmärksamhet. Även polisbilar och sirener är vanligare i vissa områden, många poliser fortfarande använda visselpipor.

Dog Whistle

Hunden visselpipa är oftast en smal cylinderformade visselpipa som ger en extremt gällt ljud ohörbart av det mänskliga örat. Det är i första hand används för att träna hundar och ibland till och med katter, eftersom de också kan höra det.

Train Whistle

Original tåg visselpipor monterades på tåg och aktiveras av en draglina. Tåget vissla är ett högt, lågt, böljande pitch som faktiskt består av tre olika frekvenser. Bullret är skapad med luftkompression, samma typ av system som används av big-rigg lastbilar. Dessa visselpipor är avsedda att varna folk att tåget kommer.

domaren vissla

Medan domare tjänstgörande olika sporter använder många typer av visselpipor, den mest populära för professionell idrott är Fox 40 visselpipa, vilket gör att ljudet bara använder lufttryck och inte har en ärta --- en liten metallkula som passar in i visselpipan luftkammare och vibrerar när visselpipan blåses --- inne. Professionella refs föredrar den här typen av visselpipa eftersom det är en av de mest högljudda och kan höras väl över bullret från en arena.

fabriken Whistles

Fabriksvisselpipor används främst inom industrin jobb för att indikera olika tider --- start av ett arbetsskift, paus, lunch och slutet av arbetsdagen. Dessa visselpipor är vanligtvis ångdriven och varierar i ljud, beroende på fabriken. I likhet med tåg whistle, dessa visselpipor är stora och kan höras över en stor yta.

Related Posts