Satin Fabric färger

April 22 by admin

Satin Fabric färger

Satin Fabric färger

Satin, en slät och glänsande tyg, är en favorit tyg som används i konstruktionen av formella kappor för sådana händelser som proms och bröllop. Detta tyg rör sig lätt med kroppen och är därför en stor väv för dans. Satin ser vackra i valfri färg och har ett fint glans, vilket gör det attraktivt för formella slitage.

Blacks och Grays

Vi har alla hört talas om "lilla svarta". Svart är en sofistikerad färg för en kväll klänning och en klänning av svart satin är ett elegant val för en insamlingsgala. Skiffergrå har också en sofistikerad atmosfär, medan silver bär en mer glamorös överklagande.

Blues

Det finns många nyanser av blått och lila i satin pallete. Med hjälp av en himmelsblå tyg kommer att ge dig en fräsch och luftig utseende, medan bläck blå har en mer dyster ton. En marinblå färg har en mindre kvinnlig stil, medan en kungsblå färg kommer att avslöja en kunglig sida av dig.

purpur

Lila satin har en dramatisk vädjan, och är en showstopper med sin feminina stil. Välj en druva nyans om du föredrar mörk intensitet. Lavendel har något blåare toner, medan lila satin påminner om början av våren.

reds

Klädd i röd satin kommer att sätta dig i kontakt med din kvav sida. Denna färg av passion, kommer att stå ut i ett hav av gemensam svart formella slitage. Bourgogne är mörk och rik, om du vill gå med en röd som är lite mer mogen. Rödvin rött, är dock uppseendeväckande och sexig, perfekt för att få uppmärksamhet. Tegelröd har en lätt orange ton för lite extra lekfullhet.

Browns

Brown är inte en tråkig färg. I själva verket lägger denna jord tonar löptid till flamboyant balklänning. Chokladbrun kan inspirera sug efter mer dessert; Java och mocka, färgen på favorit drycker är också nyanser av brunt satin. Java är mörk och slät, medan mocka har en krämigare nyans.

gula

Gult är en lekfull och glad färg, lämplig för att bära av en flicka med en solig personlighet. Påsklilja är lätt och blåsigt, medan guld kan betraktas som en statussymbol. Ananas kommer att påminna prom gäster av en tropisk regnskog, och gul prästkrage frammanar bilder av ett fält av blommor.

vitt

Otaliga vita bröllopsklänningar har gjorts av satin. Vit påminner om renhet och oskuld. Ett annat alternativ, champagne, har en lätt brunaktig ton och ger en glamorös touch. Elfenben är en mjukare alternativ till den vanliga strålande vitt. Eller, gå med den klassiska snöflinga vitt för en ren, fräsch look.

grönt

Grönt är för flickan som inte är så hög maintenence; grön satin ger en klänning en aura av den naturliga. En mörkgrön ger dig en känsla av en mystisk skog, medan jägare grönt har en nästan sportig ton. Gräsgrön, men kommer att påminna dig om att ligga på gräsmattan under eftermiddagssolen.

pinks

Pink är både barnslig och feminin och kommer säkerligen väcka uppmärksamhet i en danslokal. Fuschia är en djup rosa, gränsar till rött, som kommer att lägga en mogen ton. Blekrosa eller band rosa är både perfekt för yngre kvinnor som vill förmedla en air av sötma. Dusty rosa kommer att göra bra i en mer lantlig miljö.

Related Posts