Dekorativa hårnålar Crafts

June 13 by admin

Dekorativa hårnålar Crafts


Dekorativa hårnålar bärs av många flickor och kvinnor som ett sätt att lägga till detaljer och blända, liksom en touch av sin personlighet till sina frisyrer. Medan dekorativa hårnålar kan vara populär, kan de också vara mycket dyrt. Skapa egna dekorativa hårnålar är en kreativ och billigt alternativ. Du kan enkelt göra din egen one-of-a-kind hår stift hemma med hjälp av grundläggande hantverk leveranser.

Craft Gem Pins

Detta är ett av de enklaste dekorativa hår stift hantverk du kan göra hemma och tar väldigt lite tid att göra. För att göra en uppsättning av hantverk pärla stift, behöver du långt hår klipp, färgade hantverk pärlor och en limpistol. Färgade hantverk pärlor finns på varje fartyg återförsäljare. Applicera en liten klick varmt lim på baksidan av ett hantverk pärla. Följ farkosten pärla till toppen av den rundade delen av hår klipp. Du kan lägga till hantverk pärlor över hela toppen av hår klipp om du vill.

Blommor hårnålar

Blommor hårnålar är ett annat enkelt dekorativa hårnål hantverk. Att skapa en blommig hårnål, behöver du en liten silke blomma, sax, en bred hårnål och en limpistol. Skär försiktigt hela stammen av silke blomma. Applicera en prick i varmt lim till den plana basen av silke blomma och följa den till hårnålen. Du kan lägga till extra detalj till blomman genom att fästa färgade hantverk pärlor Silk kronblad med hjälp av en limpistol.

Pappers hårnålar

Papper hårnålar kan du förvandla dina favoritbilder och andra papper i fashionabla hårnålar du kan bära någonstans. För att göra en pappers hårnål, behöver du ett foto eller mönstrat papper, en 1-tums hål, Mod Podge, en skum borste, en limpistol och en lång hår klipp. Med hjälp av hål, skära ut en del av fotografiet eller papper du vill lägga till hårnålen. Använd skum borste för att applicera ett tunt skikt av Mod Podge över framsidan av papperet. När Mod Podge är torr, vänd på papperet och applicera ett tunt lager av Mod Podge över baksidan av papperet. Applicera fyra lager Mod Podge till både fram- och baksidan av papperet, vilket gör att varje skikt torka innan nästa. När alla skikt är torra, applicera en prick i varmt lim på baksidan av papperet och följa den på den rundade delen av hår klipp. The Mod Podge kommer att ge en skyddande beläggning på papper för att hålla den från att riva eller falla samman.

Ganska Pearl Hair PNS

För formella tillfällen, skapa en one-of-a-kind hårnål med hjälp av konstgjorda pärlor. Att skapa en pärla hårnål, behöver du artificiella päron, en lång hår klipp och en limpistol. Artificiella pärlor kan köpas billigt på hantverk butiker. Applicera en prick i varmt lim på ena sidan av en konstgjord pärla. Följ pärla ovanpå den rundade delen av hår klipp. Applicera en prick i varmt lim till en annan konstgjord pärla, och limma pärlan på toppen av hår klipp bredvid den första. Fortsätt heta limma artificiella pärlor över toppen av stiftet tills du når slutet.

Felt hårnålar

Med hjälp av filtmaterial kan du skapa en mängd olika stift, inklusive stift som är lämpliga för semester. För att skapa kände stift, behöver du ett ark av en limpistol ett långt hår klipp färgad filt, en penna, sax, och. Spåra en form på filten med hjälp av en nål. För semester hårnålar, välja en form som återspeglar semester, såsom en klöver för Saint Patrick dag eller en pumpa för Halloween. Skär försiktigt ut formen med hjälp av sax. Applicera en prick i varmt lim på baksidan av formen och koppla den till toppen av den rundade delen av hår klipp. Du kan lägga till extra detalj på filt hårnålar genom limning eller sömnad knappar på filten.

Beaded hårnålar

Dessa dekorativa hårnålar är mycket enkla att göra och en rolig hantverk för barnen att prova. Att skapa pärlstav hårnålar behöver du pärlor, klibbig lim och hårspännen. Pressa ut en liten droppe klibbig lim i mitten av varje pärla. Skjut pärla på den övre halvan av håret klämman tills den träffar den bortre åsen av toppen av tappen. Fortsätta limning och glidande pärlor på stiftet tills alla åsarna är täckta. Låt limmet torka innan du använder.

Related Posts