Hur man startar en runda Rag Rug

March 7 by admin

Hur man startar en runda Rag Rug


Trasmattor är lätta att göra och de kostar lite att inga pengar. Allt du behöver är några extra material och en liten sömnad know-how. Samla dina gamla kläder, handdukar och sängkläder och göra en användbar och dekorativa hantverk för ditt hem.

Instruktioner

1 Skär ditt material i remsor av tyg. Remsorna av tyg för ditt trasmatta bör alla vara samma bredd. Två inches bred är oftast en bra bredd, men du kan variera detta beroende på personliga preferenser.

2 Ta tre band, hålla dem samman i ena änden jämnt och binda dem i en knut. Med hjälp av en stor säkerhetsnål, stift knuten till en kudde. Detta gör det möjligt för dig att ha en fastare grepp om banden när du fläta remsorna för trasmatta.

3 När din knut är fäst på en kudde kommer du att börja fläta samman remsorna. Se till att fläta är tät. Vid slutet av flätan kan du förlänga varje remsa genom sömnad eller knyta fast en annan längd av material. Återigen se till att dina band är samma bredd.

4 Efter fläta är ett par fötter i längd du behöver för att skapa en spole form från flätan. Denna spole bildar formen för trasmatta. Starta spolen genom att haka knuten från säkerhetsnål och bildar en spole med knut i mitten. Sy raderna av fläta ihop för hand så att de stannar i den runda formen.

5 Fortsätt fläta, på- och sy tills trasmatta når önskad storlek.

Related Posts