Hur man installerar ett rörformat ljus diffusor

April 15 by admin

Hur man installerar ett rörformat ljus diffusor


Ett rörformat takfönster är en praktisk enhet du använder runt ditt hem eller företag för att styra ljuset från solen som det ångar ned. När solljuset in i takfönster, är det försiktigt filtreras ned i ditt hem eller företag med hjälp av en genomskinlig diffusor lins, så när den når dig och dem omkring dig, är ljus är milt och inbjudande. Installera takfönster och dess diffusor lins för att dra nytta av dess egenskaper.

Instruktioner

1 Gå ut och försiktigt klättra uppför stegen tills du är på taket. Ställ kupolen där du vill installera takfönster och rita en cirkel runt den med markören; detta är hur mycket tak du behöver för att klippa ut för installation.

2 Klipp längs markeringslinjerna med motorsåg för att rensa taket och installera den medföljande skumtätningen, yttre kupol, klämma och storm krage genom att fästa ihop dem för hand; infoga kupolen i hålet.

3 Gå in och bege dig till den del av taket som är lägre än där du bara installerat solljus kupol.

4 Klättra försiktigt upp för stegen tills du har nått där botten av takfönster kommer att installeras.

5 Placera den medföljande isolatorskivan på taket, och rita en cirkel runt den med pennan; detta är hur mycket taket måste du klippa ut för takfönstret att passa.

6 Vrid den batteridrivna borr på och borra cirkeln med det. Rensa alla trä eller tak skräp hand.

7 För in röret genom hålet du bara klippa ut att ansluta den till kupolen och täta botten av röret med blinkande hand.

8 Fäst de medföljande inre tätningar, isolator disk och diffusor ihop för hand och fäst dem till röret; nu installerat takfönster och det kommer att sprida solljus som filtrerar ner genom taket kupol.

Related Posts