Hur Design Matchbox bilar

April 20 by admin

Hur Design Matchbox bilar


Tändsticksask bilar är kul att samla in, handel och ras. De har funnits i flera år och har följt nästan alla trender bildesign. Designa din egen Matchbox bil är ett bra sätt att uttrycka din kreativitet eller prova bil paint jobb utan att behöva måla en riktig bil. När du är klar med din design, kan du få tag i lackfärger och måla din egen Matchbox bil. På så sätt kommer du att ha en unik bil i din samling.

Instruktioner

1 Rita en lång kub för kroppen av Matchbox kuben. Gör detta genom att dra en lång diagonalt inför rektangel. Gör rektangeln tredimensionella genom att tillsätta två parallellogram på framsidan och sidan av rektangeln. Rita tre korta vertikala linjer som kommer ner från botten tre hörnen av rektangeln. Ansluta dessa rader med en kort diagonal linje på framsidan och en lång diagonal linje på höger sida.

2 Rita en fyrkant i mitten av den rektangulära kub. Lägg framrutan med en trapets: dra två korta diagonala linjer kommer utanför det nedre vänstra och högra hörnet. Lägg en lång diagonal linje mellan dessa två linjer för att ansluta dem. Lägg bakrutan på samma sätt som den främre fönstret, men göra det bakre fönstret något mindre. Lägg fönstret sida helt enkelt genom att dra en diagonal linje mellan taket och den sida av bilen.

3 Rita hjulen med två cirklar nära det nedre vänstra och högra hörn av kroppen i bilen. Lägg till en stötfångare med en lång tunn rektangel fäst på framsidan av bilen. Lägg en back stötfångare med en liten fyrkant kommer ut på baksidan till höger i kroppen i bilen.

4 Radera alla överlappande riktlinjer. Bläck hela ritningen. Låt bläcket torka och noggrant radera blyertslinjer. Lägg lågor på framsidan och sidorna av bilen med två stora böjda triangulära former på hörnen på framsidan av bilen. Lägg till en lång, smal triangelform kör upp i mitten av huven på bilen. Lägg slickar av eld med små böjda triangulära former på att komma ut ur lågorna.

5 Färg kroppen av bilen blå. Färg hjulen svarta och fönstren grå. Färg insidan av lågorna orange och färga den yttre kanten av lågorna röda.

Related Posts