Hur man flyger en esky 6-kanals RC helikopter

January 9 by admin

Hur man flyger en esky 6-kanals RC helikopter


E-sky 6 kanals radiostyrd helikopter är en stunt flygblad. Med cyklisk kollektiv pitch blandning, är E-sky kan akrobat flygande, med exakt kontroll så att du kan utföra avancerade trick inklusive inverterad flygning. Innan du börjar flyga upp och ner inches ovanför marken, bör du behärska grunderna i att flyga E-himlen. Det kommer att ta tid och praktik att bemästra, men när du har gjort det kommer du att kunna dra nytta av de realistiska flygegenskaper endast tillgänglig med en 6 kanals helikopter.

Instruktioner

1 Dra ut antennen på sändaren och centrera trim hjulen på fjärrkontrollen. Trim styr spin din helikopter erfarenheter vid lift-off; se till att din är satt till 0 inställning. Centrera trottelspaken på fjärrkontrollen.

2 Anslut batterikontakten från batteripaketet till fjärrkontrollens mottagare på din helikopter. Håll helikoptern väders i 10 sekunder för att stabilisera gyro för en balanserad flygning. Placera helikoptern på en plan yta för start med svansen vänd mot dig. Stå minst 15 till 20 fot från bladen för säkerhet.

3 Lyft helikoptern i luften med ett lätt framåtrörelse till trottelspaken. Som helikoptern stiger, ökar gashandtaget tills helikoptern svävar omkring två fot ovanför marken. Hovring är att upprätthålla höjd utan riktad rörelse.

4 Håll utkik efter någon horisontell rotation i kroppen av helikoptern när den stiger, vilket tyder på ett problem med trim. Minska på gasen trycket och landa helikoptern om det snurrar i endera riktningen för att fixera trim. Vrid trim ratten i motsatt riktning av spinn något och sedan höja helikoptern igen, för att se om den justeringen var framgångsrik. Upprepa justeringarna tills helikoptern stiger utan spinning.

5 Höj helikoptern igen och sedan vifta svansen av helikoptern med hjälp av vänster och höger rörelse på gaspådrag, för att få en känsla för roderkontroll. Detta ändrar framåtriktad orientering av helikoptern under flygning.

6 Face helikoptern ifrån dig och tryck något framåt på den cykliska styrspaken. Den cykliska vinklar helikoptern framåt, ändring av vinkeln hos den luft från rekvisita och förflyttning av helikoptern framåt.

7 Flytta styrspaken till vänster och höger för att flytta helikoptern till vänster och höger utan någon rörelse framåt eller bakåt. Ökning av rörelse framåt på gaspådrag när du använder cykliska lägger hastigheten till dina manövrar. Lägg något mer gaspådrag under manövrering att behålla din nuvarande höjd. Lägg gasreglaget utan manövrering att öka höjden, och minska gasen för att minska höjden.

8 Mark E-sky helikopter genom att minska någon cyklisk rörelse samtidigt som din höjd med gasreglaget. Detta bör uppnå en sväva. Dra tillbaka långsamt på trottelspaken att minska höjden. Sakta ner till marken. Mark så lätt som möjligt och sedan tillbaka gasreglaget till nolläge.

Related Posts